Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mire számítsak? Tudom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számítsak? Tudom, hogy nagyot hibáztam és már mondanom kellett volna de nem voltam elég bátor.

Figyelt kérdés
8 éve amikor a feleségemmel elveszítettük a gyerekünket nagyon sokáig mindenért engem hibáztatott és gyakran előfordult, hogy ivott is de szerencsére sikerült továbblépnie. Én is eléggé padlón voltam akkor de hamarabb felálltam és próbáltam erős lenni, hogy neki kicsit könnyebb legyen. Ma már mindketten jól vagyunk. A gyerekünk halála után 1 évvel még mindig nehéz volt vele, ezért megcsaltam és tényleg sajnálom, nem így terveztem csak jól esett, hogy valaki végre meghallgat engem is és foglalkozik velem. Pont akkor amikor a feleségemnek a legnagyobb szüksége lett volna a támogatásra. Ez még mindig nem derült ki és ha nem mondom el akkor valószínűleg nem is fog csak bűntudatom van. Szép lassan javult a kapcsolatunk, azóta már van még egy gyerekünk és boldogok vagyunk, illetve mostanában a fáradtság miatt kicsit többet veszekszünk. Nagyon szeretném elmondani neki de félek, hogy sose bocsátaná meg és ezt nem akarom. Jól ismerem de azt nem tudom, hogy egy ilyen dologra hogy reagálna.
2013. jún. 19. 16:43
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod neki elmondani akkor ne mondd el, lehet hogy jobb lesz úgy. De a bűntudatoddal kezdened kell valamit, mert úgy nem lehet élni. Azt kell megértened, hogy ilyen bárkivel bármikor előfordulhat, még a legeslegjobb kapcsolatokban is. Mert ez csak egy hiba volt, egyszeri alkalom, és ennyi. Nem egy hosszú viszonyról beszélünk, ahol tudatosan vered át a feleséged. Nem beszélve arról, hogy a világ legnagyobb fájdalmát éltétek át mindketten. Nem azt mondom, hogy erre fogható, de épp eléggé össze voltatok zavarodva. Még azt is meg merem kockáztatni, hogy ha elmondanád neki se lenne szakítás belőle. A lényeg, hogy a fejedben tegyél rendet ez ügyben ha elmondod ha nem, hogy most már tudjál a feleségedre és a gyerekekre koncentrálni. Kárpótolhatod és levezekelheted a bocsánatát úgy is hogy nem tud a dologról, ha a tenyereden hordozod és olyan boldoggá teszed amilyenné csak tudod.
2013. szept. 14. 15:45
 22/29 anonim ***** válasza:

Én is az őszinteség híve vagyok, de ebben az esetben abszolút nem. Természetesen az apának is joga van ugyanannyira kibukni, mint az anyának, de ebben az esetben most az anya volt az, aki nehezebben állt talpra. Sikerült neki végre, ne rúgj bele mégegyet, mert a jóég sem tudja hova jut ezek után. Hordozd ezt a súlyt te, ha szereted! Próbálj tettekben bűnbocsánatot nyerni. Segíts neki, szeresd őt, légy a támasza, stb. Fordíts rá több figyelmet, mint azelőtt! Ezzel enyhítheted egy kicsit a bűntudatodat és ha feltűnik neki, akkor mondhatod azt, hogy az elmúlt időszak mindkettőtök számára kemény volt és szeretnéd, ha újra közelebb kerülnétek egymáshoz, ennyi.

Tényleg nem vagyok ennek a híve, de most nagyon igaz az, hogy amiről nem tud, az nem fáj. Nem is tudom mit csinálnék ha elveszíteném a gyerekemet. Ha éppen csak feltudtam állni és már közölné a férjem, hogy hűtlen volt, hát fogalmam sincs mit tennék. Valószínű visszataszítana oda, ahonnan jöttem.

2013. szept. 14. 17:44
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
Kössetek kompromisszumot! Félreb @sztál, amikor amúgy is kivolt szegény, engedd meg neki, hogy egyszer ő is elszórakozhasson egy jó pasival, és kész. Ki lesz egyenlítve a számla.
2013. szept. 14. 19:22
 24/29 anonim válasza:
100%
#23 Szerinted a pali nem volt ki? Az asszonyban legalább tartotta a lelket de úgy értelmezem, hogy az apában nem nagyon. Attól, hogy férfi még ugyanúgy összetörhet mint egy nő. Aki nem, az nem szereti a gyerekét. Ez egy értelmetlen, felfoghatatlan tragédia.
2013. szept. 14. 19:38
 25/29 anonim ***** válasza:
Szerintem se mondd el neki, én biztos belehalnék. Teljesen tönkretenné a kapcsolatotokat. Előjönnének a régi sérelmek, a szomorúság, még nagyobb lenne a feszültség, több lenne a veszekedés, stb...
2013. szept. 15. 12:48
 26/29 anonim ***** válasza:

Tudjátok, hogy én miért nem hiszem el az ilyen megbánós sztorikat? (Akár férfi a csaló, akár nő?)

Mert ebben: "valaki végre meghallgat engem is és foglalkozik velem" - nincs benne a szex. Ez egy akkora nagy kamu, hogy az valami hihetetlen.

Hogy ha tényleg csak a "meghallgatás és foglalkozás" kell, azt BÁRKI meg tudja adni. Rokonok, barátok, akik férfiak, idős vagy csúnya nők, idegenek (pszichológus). De nem, valamiért olyan valakitől kellett a "meghallgatás", akivel a szex is megtörténhet.

Szerintem az ilyen nők és férfiak már a megcsalás ELŐTT tudják, hogy szex is lesz, hisz egyébként a szomszéd néni is jó hallgatóság lenne, sőt lehet, hogy jobb. Direktbe olyat választanak, akivel szex is lehet.

2013. szept. 15. 15:01
 27/29 anonim ***** válasza:
Próbáld meg legyőzni a kísértést, utólag már ne mondd el. Sok erőt kívánok hozzá!:)
2013. szept. 15. 15:43
 28/29 anonim ***** válasza:

Önző vagy, mint akkor voltál, amikor átverted, elárultad, megcsaltad.

Most meg sajnáltatod magad.

Aljasság lenne elmondani neki, hogy még nagyobb fájdalmat okozzál vele.

2013. szept. 16. 04:11
 29/29 anonim ***** válasza:
Szerintem az a szemétség, hogy a felesége egész életéből viccet csinál, mert a nő nem tudja, miféle valójában a férje. Járna neki az informált döntés meghozásának lehetősége.
2013. szept. 16. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!