Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számítsak? Tudom, hogy nagyot hibáztam és már mondanom kellett volna de nem voltam elég bátor.
Figyelj, ha a megcsalásnak vége, nem mégy félre többet, mostantól teljesen a feleségednek szenteled magad és annak, hogy a kapcsolatotok működjön,
akkor csak azért, hogy könnyebb legyen a lelked, ÓRIÁSI önzőség lenne éppen most elárulnod neki!
Ugyan általánosságban azon vagyok, hogy nem jó hazugsában élni.. de a konkrét esetben (ha a fentieknek megfelelően érzel) nem akarnám tudni.
Ha viszont nem zártad le és tudod, hogy továbbra is félre fogsz..., akkor úgy tisztességes, ha beavatod és vállalod a következményeket.
N
Én szinte minden esetben azt szoktam tanácsolni, hogy jobb ha kiderül, de nálatok nem így gondolom.
Látszik, hogy megbántad, ha úgy gondolod a jövőben biztosan nem fog ilyen történni, akkor inkább ne valld be. Nehéz időn mentetek át, és valószínűleg te sem igazán tudtad, hogyan kezeld a helyzetet.
Ha elmondanád, valószínűleg sosem bocsátaná meg. Ha nem tudja, nem fáj.
bár én is a feltétlen őszinteség híve vagyok - de jelen esetben nem vezetne jóra, ha megtennéd. a lelkiismereteden könnyítenél egy egyszerű módon - de járt a bonyolultabb utat. tedd jóvá! adj meg nekik mindent, időt is sokat.
ha a gyerek nem lenne, el kéne mondanod - de így csak elválnátok, az meg a gyerekkel nagy kicseszés.
Ne mondd el neki. Én nőként biztosan nem tudnék megbocsátani a páromnak, ha ilyesmi kiderülne róla/rólunk. Inkább erről nem is szeretnék tudni, hiszen évekkel ezelőtt történt, és azóta hűséges voltál hozzá és megbántad.
Ha most elmondod neki, nagy fájdalmat okozol neki. Megér ennyit, hogy lenyugodjon a lelkiismereted? És valószínűleg még el is veszíted őt és ezzel valamennyire a gyerekeid is.
Próbáld meg elfelejteni a történteket. Gondolj bele, ha te sem tudod, akkor ő hogy tudná?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!