Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számítsak? Tudom, hogy nagyot hibáztam és már
mondanom kellett volna de nem voltam elég bátor.
Legyen ez a te büntetésed! Ne keverd bele őt. Ha szereted és folytatni akarod vele a közös életeteket, akkor ne mond neki! Elhiszem, hogy rossz, de régen volt, szörnyen nehéz lehetett neked is, és nem dícsérlek meg érte, de ez van. Egyszeri eset volt, amire akkor úgy érezted szükséged van, azóta helyreállt az életetek, hát akkor rendezd le magadban ezt a dolgot. Szereted a feleségedet a gyereketeket, ne tedd tönkre, mert ha elmondod, akkor garantált, hogy elhagy téged.
2013. jún. 19. 17:06
12/29 anonim válasza:
Amit nem tud a másik az nem fáj!
2013. jún. 19. 17:11
Én szeretném tudni, ha a férjem megcsalna, de egy gyerek halála, talán tényleg mindent átír. Mindenki szenved, egymásnak nem tudnak a felek vigaszt nyújtani. Az is csoda, hogy együtt maradtatok egyáltalán. Szerintem ne feszegesd ezt a témát, mert nem csak a megcsalás, hanem a gyerek elvesztésének sebe is újra fel fog szakadni! MErt nem elég, hogy megcsaltad, de még ráadásul akkor amikor...stb. Semmi jó nem sülne ki belőle.
Inkább határozd el, hogy mostantól úgy élsz, hogy bármikor tükörbe nézhess.
2013. jún. 19. 17:33
ne mond el, menj el gyónni és tegyél fogadalmat h ilyen többet nem fordul elő
2013. jún. 19. 18:36
Feleségként mondom, hogy ne mondd el neki. Ha valóban csak egy alkalom volt, és soha többé nem történne meg, akkor én nem szeretnék tudni róla. Még ha meg is bocsájtanám egy életre bennem maradna a tüske. Nincs értelme ezért felforgatni az egész kapcsolatotokat.
2013. jún. 19. 18:56
Látod, mindenki azt írja,ne mondd el.Csak a saját lelkiismeretedet könnyítené meg, hogy lám, te milyen őszinte voltál.Sok éve történt már...
Viszont jó lenne tudni, hogyan reagálna,ha megtudná, Te ismered...Beszélgess vele,mintha mással történt volna, hogy ő szeretné e tudni...
2013. jún. 19. 19:48
Szerintem ez az a ritka eset amikor nem bűn a megcsalás. Miért csak a nő szenvedhet? A férjnek is ugyanannyira volt a gyereke. A feleaég feltehetően mégsem kapar ugyanolyan eszeveszettül azért, hogy bocsánatot nyerjen az ivás meg a hibáztatás miatt. Miért csak a férjenk kell erősnek és tökéletesnek lenni és kihúzni a bajból az asszonyt is? Szerintem se mond el neki.
2013. jún. 19. 19:58
Ne mond el neki csak azért hogy neked jobb legyen a lelki ismereted! Ezzel összetörnéd őt és semmi jó nem sülne ki belőle. Szenvedtetek már mind a ketten eleget, amit leírtál, ami történt régen senkinek sem kívánom! De mint írod, helyre jöttetek, jól vagytok....ne mond el neki tönkretennél mindent. A lelki ismereteddel birkózz meg egyedül, ne keverd bele...írd itt ki, mond el bárki idegennek, beszéld ki magad, de a feleségednek soha ne mond el!
2013. jún. 19. 21:44
Jézusom, ez borzalmas :(
Én azt csodálom, hogy egyáltalán túléltétek azt az időszakot. Nekem biztosan nem menne. Mindenesetre ne mond el a feleségednek, elhiszem, hogy neked is szükséged volt valakire, hiszen ahogy írtad 1 évig szinte nem is volt házasság amit csináltatok. A férfiak se bírhatnak ki mindent, főleg nem egy ilyen szörnyű dolgot.
2013. jún. 19. 22:51
Sajnálom,, hogy elvesztettétek a gyermeketeket. :( Ennél nagyobb fájdalom talán nincs is egy szülőnek ezért tökéletesen érthető, hogy nem tudtátok kezelni a helyzetet. Az, hogy megcsaltad a saját gyengeséged mutatja, ezzel ne terheld a feleséged, pláne hogy megkönnyítsd a bűntudatod. Én feleségként mondom, hogy nem akarnám tudni. Becsületből megbuktál, de próbálj ezzel együtt élni.
2013. jún. 20. 07:43
Kapcsolódó kérdések: