Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért szeretnek ki nok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretnek ki nok a ferjukbol?

Figyelt kérdés
Es elnezest, hogy altalanositanom kell, de ha megnezem a szuk kornyezetemet, szinte mindenhol(80%) a no "szeretett ki" a ferjebol. Es onnantol jottek a bonyodalmak, ami sok esetben valassal vegzodott. Ahogyan en latom, a ferjek tobbnyire ugyanugy taplaltak tovabbra is erzelmeket.

2013. jún. 19. 13:03
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
76%

szia!

Én férfiként mondom neked azt, hogy a hiba a te készülékedben van..., hogy ha így tudsz nyilatkozni a gyerekeidről akkor az már régen rossz.

Én férfiként sokkal jobban szeretem a gyerekeimet mint a feleségemet és tartom valószínűnek, hogy ő is jobban szereti őket. De ez rendjén is van ... Ez persze nem jelenti, hogy egymást nem szeretnénk. Csak tudod sokat segít, hogy kihúzod a fejedet a seggedből és elkezdesz normálisan viselkedni amíg lehet. Mert azt, hogy te az önsajnálat mocsarából nem látsz ki az elég szánalmas.

Lovagolsz itt a hülye rózsán. Nem kell, hozzá egy Sigmund Freudnak lenni, hogy tök egyértelmű legyen, hogy ez egy csak egy jel, és nem a virág típusáról szól.

2013. aug. 1. 18:51
 42/48 A kérdező kommentje:

Te! Ebbol most melyik is kerdes a valaszra?

"Miért szeretnek ki nok a ferjukbol?"

2013. aug. 1. 19:08
 43/48 anonim ***** válasza:
100%

Én a kérdezővel egyetértek. Tucatjával vannak nők, akik a gyerekkel együtt alszanak! Sőt, sokszor külön ágyban, a másik szobában, mint ahol a férj van. Mert egy gyereknek az anyjánál a helye. Evvel kvázi kisajátítják a gyereket. A férj meg persze hogy nem fog hozzá ragaszkodni.

Aztán utána majd csak a gyerek marad nekik. Aztán felnő a gyerek és a végletek kölyke lesz. Vagy elszökik otthonról vagy anyuci pici fia lesz.

A kérdésre (szeritnem) a válasz: a nők sokszor a plátói szerelmet választják. A férj nem plátói, lehet nem is voltak belé szerelmesek. Megjön a gyerek és újra átélheti a tinikori szerelmes álmodozásait a gyereken.

2013. aug. 1. 19:12
 44/48 anonim ***** válasza:

Én is a Kérdezővel értek egyet, ahogy már leírtam előbb is...

#41, és azon gondolkodtál-e már, hogy mi van akkor, ha más meg nem az általad leírtat tartja rendjén valónak, normálisnak, és nem ilyen életet szeretne élni?

2013. aug. 2. 08:27
 45/48 anonim ***** válasza:

41-es vagyok.

És ha valaki nem azt tartja normálisnak, hogy a gyerekénél bármit és bárkit jobban szeret?

Aki az ellenkezőjét látja normálisnak, ott szerintem hiba van és nem lehet jó szülő soha, akkor sem, hogy ha ezt hiszi magáról.

És, hogy a kérdésre is válaszoljak:

Szerintem azért, mert olyan férje van mint te is, akinek az érzelmi intelligenciája egy orangután szintjén van. Ő a falka vezér és őt kell szeretni, tisztelni mindenkinek, mert ő a legidősebb aktív korú hím a falkában. Az, hogy te a magad képességének megfelelően szereted a feleségedet az kevés. És lehet, hogy ha te is megfelelően állnál hozzá akkor ő is változna, de hogy ha otthon is egy sértődőt kis iskolást játszol az gáz, mint ahogy az is, hogy nem veszed észre a feleséged apró indirekt jeleit.

2013. aug. 2. 21:19
 46/48 A kérdező kommentje:

Bar magamra tudnam venni a hozzaszolasodat es ez valoban magyarazna nagy atlagban az elhidegulesek es valasok ilyen magas szamat.

1-2 adat:

1980-as évek: 1000 házasságkötésre 346 válás jut.

2000-es évek: 1000 házasságkötésre 562 válás jut.

2005-ben a statisztikai adatok szerint 333 ezer elvált férfi és 491 ezer elvált nő volt Magyarországon.

A válások 71%-át nők kezdeményezik!

A válási arány Belgiumban a legmagasabb. Ott a házasságok háromnegyede végződik válással.

A két legfőbb válóok a megcsalás, félrelépés, hűtlenség, illetve az alkoholizmusból eredő problémák.

2013. aug. 2. 23:23
 47/48 anonim ***** válasza:

#45 "Aki az ellenkezőjét látja normálisnak, ott szerintem hiba van és nem lehet jó szülő soha, akkor sem, hogy ha ezt hiszi magáról. " - nézd, ezzel bár nem értek egyet, de jó kiindulási alap a Kérdező kérdésének a tovább gondolásához.

Szóval létezik olyan gondolkodás is, mint a tiéd, de azért alapvetően pont ott van a konfliktus-tényező, hogy a nők egy jó része alapvető minőségi változásként éli meg a szülését, valahogy úgy, hogy "ő már nem nő, hanem első sorban anya", no addig a férfiak többsége meg attól, mert apa lesz, még első sorban férfinak tartja magát, aki egyik jellemzőjeként apa lett, az élete egyik területe változott meg.

Megkockázom, hogy ha a kapcsolatban a gyerek születése után a nő elkezdi a párját egyszer csak folyamatosan apának szólítani, az jó sansszal a szétesés kezdetére intő jel, mert a férfiban meg fog jelenni egy idő után a bizonyítási kényszer, hogy "de attól, hogy lett egy gyerekem, én még férfi vagyok és nem csak apuci"

Egyfelől.

Másfelől azt sem gondolom, hogy a férfi számára az lenne a megoldás egy ilyen helyzetben, hogy szembeforduljon a saját lényével, és elkezdjen hozzá "ősapucisodni" az ősanyucivá váló nő elvárásai szerint, bevállaljon a béke kedvéért egy olyan életet, amit soha nem akart magának, és amiben nem érzi jól magát. Egyszerűen meg kell próbálni megbeszélni a nővel a helyzetet és a problémákat pro és kontra, és keresni a bevállalható kompromisszumot. Ha meg nincs ilyen, akkor le kell vonni a tanulságot, és lépni kell egy olyan nő fele, aki PÁRT, TÁRSAT keres magának, és nem nemző és eltartó apucikát a majdani gyermekeinek. Kb ennyi.

2013. aug. 3. 00:54
 48/48 anonim ***** válasza:

41/45: Tehát te azért vagy jó szülő, mert mindennél és mindenkinél jobban szereted a gyerekedet?

Azt hiszed ettől lesz magas az érzelmi intelligenciád? Miért dobálózól olyan szóval, aminek nem érted a jelentését?

Kicsit fárasztóan buta vagy. Remélem a gyereked a postástól van, hátha értelmesebb lett!

2013. aug. 3. 07:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!