Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért szeretnek ki nok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretnek ki nok a ferjukbol?

Figyelt kérdés
Es elnezest, hogy altalanositanom kell, de ha megnezem a szuk kornyezetemet, szinte mindenhol(80%) a no "szeretett ki" a ferjebol. Es onnantol jottek a bonyodalmak, ami sok esetben valassal vegzodott. Ahogyan en latom, a ferjek tobbnyire ugyanugy taplaltak tovabbra is erzelmeket.

2013. jún. 19. 13:03
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
37%
"de nem kell játszani a mártírt" - pont ez volt a mondandóm lényege... nem kell a "elvárná,h a férje legalább arra emlékezne,h a tulipán a kedvenc virága,ha már kitolt neki az adott helyen egy gyereket" mártírkodás, pláne, amikor pont az a valóság, hogy a nő akart leginkább is MAGÁNAK "kitolni adott helyen", és a férfi valójában megadta a nőnek azt, amire a nő vágyott inkább... a nő "kitolt", leginkább is, mert a szabad akaratából "kitolni" akart... Nem nekem, és nem a Kérdezőnek meg nem a harmadik férfinek, hanem saját magának leginkább, nála van minden döntési jog ebben a tekintetben...
2013. jún. 19. 20:59
 32/48 anonim ***** válasza:
Kérdező (#30), köszi:)
2013. jún. 19. 21:00
 33/48 anonim ***** válasza:
De Kérdező, te annyi picike "energiát" sem fektetsz a kapcsolatba, hogy emlékezz, melyik virágot szereti a feleséged!
2013. jún. 19. 21:04
 34/48 anonim ***** válasza:

31.,te eszednél vagy?

Gondolod,h nekik minden vágyuk kitolni egy gyereket,és erre csak donort keresnek? Nektek semmi közötök az egészhez,csak megadjátok az "áldást" ,h a nő vágya teljesüljön? MErt nélkületek nem lennének egészek,csak mert ti beleélveztek és abból gyerek lesz?

Érdekes,itt egy szó nincs arról,h az ember mit érez a gyerekei iránt...ami jelzem többesszám,szóval 2x cseszte őt át anyuka,h teljes élete legyen?

2013. jún. 19. 21:06
 35/48 anonim ***** válasza:
82%

"Gondolod,h nekik minden vágyuk kitolni egy gyereket," - hát, ezt talán egyeztesd azon nőtársaiddal, akik ovuteszteket sasolnak, aktus után gyertyáznak, elképesztő teákat isznak, orvosról orvosra vándorolnak, lombikra sorakoznak (akár donorral is), végső stádiumban meg minden abortuszt latolgatót fúriaként támadnak le, hogy "addörökbeee"...

Aztán kezd el sorra venni azon férfiakat, akik maguktól, a nő sürgető követelése nélkül elmennek legalább egy rutin meddőségi vizsgálatra...

Aztán szerintem elgondolkodhatsz azon is, hogy azt az első udvariatlan kérdésedet nem fordítva kellene-e feltenni.... bár én nem szoktam ilyen udvariatlan lenni, viszont szeretem az igazságot meg a tényeket, és utálom a tények kifordítását, meg a NaNe-s fanatikus "ha beleélvez az már férfierőszak" patkányírtó szöveget...

Ennyi.

2013. jún. 19. 22:01
 36/48 A kérdező kommentje:

Tehat meg egyszer, mert nagyon elmegyunk a lenyeg mellett.

En ugy gondolom, hogy a gyermek erkezesevel az Anyuka tobb figyelmet szentel a kicsinek. Ez idaig rendben van.

Ezt az idot/figyelmet/energiat/szeretet valahonnan el "kell" venni. Ez az ami eljon a ferjtol.

Ugye az Apuka ott marad jobb esetben a csaladot tekintve maganyosan. Ilyenkor jon a munkamania es az osszes tobbi hozza. Jobb esetben csak neman szenved.

Es itt jon a kerdesem? Miert latjak ebben az elethelyzetben ilyenkor ugy a felesegek, hogy nem foglalkoznak veluk?

Hiszen a ferj erzelmei nem valtoznak. Nem hulnek ki. Csak eppen nem talalnak valaszra! Az Anyukak erzelmei valtoznak. Ennek ellenere a legtobb helyen azt hallom, hogy az en ferjem, -es akkor legyen az en peldam- meg a kedvenc viragomat sem kepes megvenni a hazassagi evfordulora. Mennyire semmibe vesz engem!!!

Es mar ne haragudjatok de ez bolhabol elefant es eleg "irrealis" elvaras, hogy 1 ferj loholjon a nem szereto feleseg nem eppen normalis elvarasai utan. Es ugye innentol mar csak HATAR kerdese, hogy melyik ferj meddig rohan?

Miert rozsat hoztal? Hat azt sem tudod, hogy a tulipant jobban szeretem. Miert feher tulipant hoztal? Hat az sem tudod, hogy a piros tulipant szeretem. Miert 5 szirmu piros tulipant hoztal? Hat azt sem tudod, hogy en a 4 szirmu piros tulipant szeretem. Stb...

Amikor a 10 esemenybol akar tudatosan, akar tudatalatt keresem azt az 1-et, ami miatt "megnyugodhatok, hogy nem bennem van a hiba, hogy nincsenek meg az erzelmeim!" AMIVEL BIZONYITANI TUDOM, HOGY NEM AZ EN ERZESEIMBEN VAN A HIBA, HANEM AZ EN GALAD FERJEM EGYSZERUEN NEM ERDEMES A SZERETETEMRE.

Tehat valahol itt van az egeszben fricska az egeszben. Hogy a ferj nem galad lesz, hanem galadnak latszodik a feleseg szemeben.

De azert latszodik galadnak, mert a felesegnek az erzelmei a baba erkeztevel atalakultak/eltuntek.

Nem jol latom?

(Kertem, hogy ne pontozzunk, mert igy most lehet, hogy az az 1 ferj sem fog irni. Pedig biztos, hogy a felesegek is tanulhatnanak a fuggetlen velemenyekbol.)

2013. jún. 20. 11:56
 37/48 anonim ***** válasza:
Nem csak a feleségednek született gyereke, neked is. Nem? Végig úgy beszélsz, mint ha a gyerek csak a feleségedé lenne.
2013. jún. 20. 12:30
 38/48 A kérdező kommentje:
Miert lenne csak a felesege? De a gyerek tobbnyire a Nokben valt ki "szerelmes" erzeseket.
2013. jún. 21. 06:40
 39/48 anonim ***** válasza:

De a gyerek tobbnyire a Nokben valt ki "szerelmes" erzeseket.

Ez nem feltétlen van igy, a férjem imádja a lányunkat.Megkockáztatom hogy jobban szereti mint engem,és akárhányszor azt látom hogy mennyire szereti jó érzéssel tölt el.

Abban az esetben veszi el a gyerek az időt a férjtől ha a férj úgy tekint a gyerekre mint az anya tartozéka.

2013. jún. 21. 12:52
 40/48 A kérdező kommentje:
Ebben nem tudok nyilatkozni, hogy a lanyom irant mit ereznek. Nekunk 2 fiunk van. En az egyiket sem tekintem "szerelmemnek". Ellenben a felesegem lazan le-"szerelmem"-ezi oket.
2013. jún. 21. 13:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!