Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretnek ki nok a ferjukbol?
#20:
Es szerinted azert szerettel ki belole, mert jottek ezek a problemak, VAGY azert lattad meg ezeket a problemakat, mert kiszerettel belole? Mert szerintem a masodik, ami -talan- a baba megjelenesevel magyarazhato.
En csak azert kerdezem, mert en ferfi szemmel maskent latom ezeket a dolgokat.
Mintha a feleseg erzelmeinek csokkenesevel, ami a baba megjelenesevel ezek szerint termeszetes, az elvarasok a ferjjel szemben megnonenek?
(Szemelyes pelda: Hazassagi evfordulo. Haza utazom kulfoldrol, es veszek egy voros rozsat. -> "Ha jobban ismernel, akkor tudnad, hogy a tulipant jobban szeretem." Hulye nem vagyok: Mindezt miert kaptam? Hogy ne kelljen velem aznap meghitt felorat eltolteni.)
Es ugye van meg 1000 ilyen...
"Hulye nem vagyok: Mindezt miert kaptam? Hogy ne kelljen velem aznap meghitt felorat eltolteni.)"
Ez vagy üldözési mánia, vagy tényleg a tulipán a kedvenc virága.
Egyébként neked akkor most a szeretet vagy a szex hiányzik?
(Azert irtam zarojelben, mert nem errol akarok beszelni. Azt csak ugy leirtam.)
Inkabb erre valaszolj kerlek:
"Mintha a feleseg erzelmeinek csokkenesevel, ami a baba megjelenesevel ezek szerint termeszetes, az elvarasok a ferjjel szemben megnonenek?"
Ennek van igazsagtartalma?
Kérdező, MINDEN kapcsolatban vannak törvényszerű hullámhegyek és hullámvölgyek, ez gondolom számodra is nyilvánvaló, hisz éltél már tartós kapcsolatban:)
Lehet azon filózni persze, hogy ezek a periódikus eltávolodások mitől alakulnak ki, meg hát van forgalomba erre többféle részigazságot jelentő magyarázat-féle is a gyerekszülés hormonális hatásától a sejtek megújulásának 7 éves ciklusáig - csak hát szerintem ezzel felesleges foglalkozni, mert abszolút természetes jelenségnek tűnik, voltaképp az lenne a meglepő, ha az életben pont ez lenne konstans.
Az izgalmas kérdés inkább az, hogy mi az, amitől valaki úgy dönt, hogy úrrá lesz ezen a természetes jelenségen és belerakja a kapcsolatba azt az energiát amitől visszabillen a dolog, és mi az, amikor úgy dönt (nem tudatosan, persze) hogy hagyja eluralkodni a szétesést.
Persze, egy gyerek születése - különösen az elsőé - MINDEN kapcsolatot próbára tesz, a lehető legjobbat is, az abszolút közösen tervezett gyerek születése is. De azt látjuk, hogy vannak kapcsolatok, ahol a folyamat a rendeződés fele mutat és vannak, ahol a szétesés fele, és igazándiból az ezek közötti különbség megtalálása lenne az izgalmas. Tehát hogy miért mentek szét mondjuk a #20-as válaszolóék 5 év után, és miért vagyunk mi a zasszonnyal:) együtt a 17. éve... (mi is voltunk közben pár hónapot külön még az elején, a 3. évben)... amikor ugyanilyen "hibalistát" mi is írhatnánk EGYMÁSRÓL bármikor...
"(Azert irtam zarojelben, mert nem errol akarok beszelni. Azt csak ugy leirtam.)"
Látod, arról már nem is akarsz beszélni, hogy esetleg, talán, TE vagy az, aki furcsán viselkedik.
Inkabb erre valaszolj kerlek:
"Mintha a feleseg erzelmeinek csokkenesevel, ami a baba megjelenesevel ezek szerint termeszetes, az elvarasok a ferjjel szemben megnonenek?"
A baba érkezésekor nem csökkennek a feleség érzései a férje iránt. Csak onnantól kezdve meg kell osztanod magatehetetlen csecsemővel.
Milyen elvárásokról beszélsz? Tudnál példákat mondani?
Igen,b*szki,az elvárások megnőnek a gyerek születésével a férjjel szemben. Ugyanis jó lenne,ha a férj nem csak férj lenne,hanem apa is. Képzeld, a gyerek születésével a feleség felé is megnőnek az elvárások,mert neki ugyanúgy fingja nincs az anyaságról,mint neked az apaságról. És az állandóan ordító gyerek mellett, a 34-ik szaros pelus után aznap,elvárná,h a férje legalább arra emlékezne,h a tulipán a kedvenc virága,ha már kitolt neki az adott helyen egy gyereket,mégis külföldi utakra jár,teljesen egyedül hagyva őt egy számára is ugyanúgy ismeretlen feladattal.
28-as. bocs,de hol írta a kérdező,h lelki terrorban volt tartva a kölykök miatt?
Nem mellesleg le lehet lépni,ha nem kell a gyerek,de nem kell játszani a mártírt,h dugni jó volt,de a kölyök nem kell...
Ez a valaszolo nagyon jol irta:
Pontosan erre lennek kivancsi:
"Az izgalmas kérdés inkább az, hogy mi az, amitől valaki úgy dönt, hogy úrrá lesz ezen a természetes jelenségen és belerakja a kapcsolatba azt az energiát amitől visszabillen a dolog, és mi az, amikor úgy dönt (nem tudatosan, persze) hogy hagyja eluralkodni a szétesést."
Jobban megfogalmaztad, mint en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!