Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretnek ki nok a ferjukbol?
Az a baj, hogy nemcsak az érzelmeket kell táplálni... Én azt látom magam körül, hogy a pár jól elvan, majd jön a gyerek és az ezzel járó plusz munka, felelősség. A férfiak többsége meg elvárja, hogy a feleség persze dolgozzon, mert manapság milyen az már, hogy eltartanak egy nőt, végezze a házimunkát mert az női feladat (vagy ha segítenek is, a nagyobb teher a nőre hárul), nevelje a gyerekeket, plusz foglalkozzon magával, nézzen ki igényesen. Sportoljon, hogy ne legyen elhízott, de valahogy úgy oldja meg, hogy ne apukának kelljen már a gyerekre vigyázni amíg anyuka elmegy edzeni.
Az én volt férjem is állítólag szeretett, csak nem maradt semmi, ami miatt tisztelhettem volna. Sem nem volt jó apa, sem nem volt a társam, akire támaszkodhattam, semmi.... Az édeskevés, hogy szeretem a feleségem amíg én számítógépezek, és ha húzza a belét mert nem bír a munka mellett a gyerekneveléssel és a háztartással, csak odalököm neki, hogy drágám, nem kell ma elmosogatnod, ráér holnap...
Tudjatok ha ferjkent nem eltem volna at mar 2 gyermek szuleteset, akkor talan meg el is hinnem.
Mi tortenik akkor, amikor a gyermek megszuletik? Miert lesz az anya "szerelmes" a gyerekebe es miert tavolodik el a ferjetol?
ESSSSSSSSSSSS, amikor a gyerekek vegre "mozgaskepesek", akkor elnezest de miert nem a ferjukhoz ternek vissza?????????
Egyszeruen szamomra hihetetlen, hogy az emberek kozel fele rosszul dont. Ez tul egyszeru magyarazat. Valami mas van a hatterben, csak nem tudom mi.
Tehat a kerdesem meg egyszer, mi az az "onbeteljesito" folyamat, ami miatt a parok nagy resze eljut oda, hogy a nok kiszeretnek a ferjukbol? (Aztan leirom en, hogy mire gondolok...)
Mert legtöbbjük egyáltalán nem is volt szerelmes belé, de tisztelet jellegű szeretetet sem érzett iránta soha...
Csomó nő hozzámegy csak úgy valakihez, aki nem is a szívevágya, de azt képzeli, hogy majd x idő múlva megváltozik, majd megváltoztatja, mert ha már a felesége lesz, akkor úgy gondolja joga van megváltoztatni, aztán rájön, hogy ez mégse megy!
Ha pedig nem változik, akkor nem fogja szeretni.
Addig pedig csak álcázta, eljátszotta a rózsaszínt.
Csak mert:
-hamar akart férjhez menni,
-gyereket akart,
-akarta, hogy legyenek habosbabos esküvői fotói,
-vagy ezek kombinációja.
Van amelyik csak a lakodalom megtörténtére vagy a gyerekszülésre hajtott, és a pasira abszolút nincs is szüksége, csak mondjuk a pénzére. Ezek még csak megváltoztatni sem akarják az urat.. Ha elérték céljukat véget vetnek a színjátéknak és egyszerűen elhidegülnek a pasitól, az meg teperhet hiába, ,pofára esett, rosszul válaszott. Szerencsésebb pasi még a gyerek érkezése előtt leleplezi az asszonyt, és időben elválik. De akinek már ott a gyerek is, az igen rossz helyzetben van...
Aztán mi meg, szóval azok a nők, akik a szerelmet keresik, és úgy szeretnének családot, hogy ott a férj az egyik alap a családban... hát nekünk is nehéz a dolog. Ugyanis a legtöbb pasi találkozott már a fent említett érdekeltségű nőszemélyek egyikével. És így nekünk elég sokat kell dolgozni, hogy megbízzon bennünk az a szegény férfi...
34N
Miert lesz az anya "szerelmes" a gyerekebe es miert tavolodik el a ferjetol?
Van amit férfiként te nem érthetsz,ahogy én sem értem sokszor a férjemet.
Igen,imádom a gyerekem mindennél,és mindenkinél jobban.Ő belőlem és a szeretett férfiből van,ezt nem lehet überelni szerintem.
Mondjuk nálunk az van hogy amióta megszületett a gyerek még jobban szeretem a férjem,még közelebb hozott egymáshoz minket.
Ja és hogy a kérdésedre is válaszoljak. a környezetemben is látom hogy a nők túlkomplikálnak mindent.Ami egy férfinak csak szimplán zöld arra egy nő legalább 5árnyalatot felsorol.ilyenek vagyunk,igy vagyunk összerakva.
Egy nőnek nem kell a közös gyerek mellé még egy(értsd a felnőni képtelen férfi).
Ha eltekintünk a háztartásbeli dolgoktól, annál nincsen bosszantóbb, ha egy férfi arra hivatkozva nem hajlandó részt vállalni a család dolgaiban, hogy ő dolgozik és másra nincs ereje/ideje. Ha ehhez hozzávesszük a nagyképű beszólogatásokat, hogy ő kiérdemelte a heti 20 óra tévézést/gépezést, mialatt a nő viszi a család dolgait, akkor az egészen nincs mit csodálkozni.
Kiszeretnek? Inkább kiismerik.
Ha egy fiú megnősül, gyakorlatilag semmi nem változik körülötte, sőt jobb lesz, mert a feleség "kéznél van, ha kell" de ugyanúgy elvárja és sok esetben meg is kapja mindazt a törődést, amit otthon - sok esetben többet is, mert a lány bizonyítani akar.
A lány férjhez megy, vezeti a háztartást, kényezteti a férjet, kedvére valót főz, süt, és kettejük után könnyen, vígan takarít.
Megérkezik a baba, és a feleségből anya lesz, apuka viszont ragaszkodik a megszokotthoz, a kényelmeshez, mert neki az jár. Apuka még nem nőtt fel az apaságra. És a feleségnek két gyereke lesz hirtelen.
Az, hogy a férj eljár dolgozni, húzza az igát, azért a feleségnek mérhetetlenül hálásnak kell lennie, mert csakis értük dolgozik apu. Pedig apu eddig is dolgozott, de miután anyu otthon van a babával, ez a munka olyan szinten felértékelődik, és a házimunka egyre inkább leértékelődik, hogy az egészséges egyensúlynak már nyomai sincsenek. Ilyenkor az okos férfiak észbe kapnak, és besegítenek a feleségnek, hisz társak, nincs alá-, fölé rendeltség. A kevésbé okosak nem fognak változtatni, mert meg se látják, hol a hiba a rendszerben. A párok vagy túlélik ezt az időszakot, vagy nem.
"Megérkezik a baba, és a feleségből anya lesz, apuka viszont ragaszkodik a megszokotthoz, a kényelmeshez, mert neki az jár. "
Ezt a mondatodat javitanam:
"Megérkezik a baba, és a feleségből anya lesz, apuka viszont ragaszkodik a SZERETETHEZ, mert neki az jár."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!