Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egyetértek a 12. válaszolóval. Párja a galambnak van.
Lehet engem is lepontozni.
Egyébként a keresztnevén emlegetem, ahol nem ismerik ott férjemként.
Ha ezekből kell választani akkor a párom. Különben meg a barátom.
Nem félreéthető, hiszen A barátom, nem pedig EGY barátom.
Nem pontozok senkit se le, de azért jegyezzük már meg, hogy párja nemcsak a galambnak meg a zokninak van, hanem már a Bibliában is az első emberPÁRról volt szó. PÁRkapcsolatban vannak, akik már összejöttek, jegyesPÁR az eljegyzett két ember együtt, házasPÁR, akik már túl vannak az esküvőn, PÁRterápiára járnak, akik már nagyon rég túl vannak az esküvőn, és PÁRos sírkövet rendelnek, akik végképp kiöregedtek.
Továbbá iszonyatosan érdekelne, ki és mikor kezdte el ezt, hogy "párunk"-nak nevezni azt az embert, akivel párkapcsolatban állunk, az gáz. Nem kötekedésből. Tényleg, a legmélyebben és legőszintébben érdekel, mi az oka, mert ez még sose derült ki.
Így, ebben a sorrendben! :)
A pasi/faszi/hapsi/csávó/barát szót kizárva minden jöhet.
24N
Nekem volt osztálytársam, ismerősöm, kollégám, majd udvarlóm, vőlegényem, s most férjem, esetleg házastársam.
Számomra ez így természetes, mivel házasságban élek.
Újabban, mivel már sokan nem kötnek házasságot, elterjedt az, hogy rádióban, tv-ben, magánbeszélgetésekben egységesen páromként említik a társukat, beleértve a férjüket - feleségüket is.
Anyukám uramnak szólítja.
Én páromnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!