Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Értelmiségi körökben nem használják a "párom" szót. Ebből sejthető, hogy kik használják. A diplomás proli nem egyenlő az értelmiségivel." - na ezek azok az "értelmiségi körök", ahonnan kifele menet kell lábat törölni... idézőjel nélküli értelmiségi meg nem prolizik, nem néz le másokat... mert bír értelemmel...
Egyébként "párom"- csakazértis:)
Kedves hűde értelmiségi, akkor te mit használsz a párom kifejezés helyett, ha olyanokkal beszélsz, akik nem ismerik a partneredet, és még nem a férjed? Pasim, f.szim, barátom (előbbi kettő degradáló, utóbbi félreérthető)? Partnerem (na ez pl. nekem egyéjszakásra utal)? Társam (ez még elmegy, de nem értem, mivel jobb, mint a párom)?
Ja, és nem tartam magam prolinak, értelmiségi vagyok, és páromnak nevezem a páromat. Sztem max. egy kis sznoboskodó kör lehettek, ahol dívik ez a "jááááj, pááárja a zokninak vaaaan" agyjátszás.
Ugyan! Hagyjátok már szegény kékvérű barátunkat! Már az is megtiszteltetés lehet számunkra, hogy egy hozzászólás erejéig leereszkedett közénk... amúgy ő valószínűleg a kedvesemnek hívja a "párját". :) Az olyan fennkölt! :)
Aláírás: egy diplomás proli.
14:03 ez jó "ember":)
Ez olyan mintha azt mondanád megtaláltad az embered.:):)nagyon aranyos.
14:09
Aranyos,amit leirtál.:)
Ugy hivja mindenki, akivel jár vagy él,ahogyan tetszik neki.
Az mivel jobb, régebben azt mondták, hogy az udvarlóm, vagy a srácom, vagy a fium.stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!