Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom igénytelen, rendetlen. Mit tegyek?
ketten élnek az apjával, és egyszerüen szörnyü a lakásuk. nincs tiszta ágynemü, igy a sima paplannal alszik, nins evőeszköz, mert nem mosogat, fütés csak a háószobában van, télen 10 fok van a lakás többi részében, mindenhol kosz, szemét. fél kiló kenyéren és egy tubus pirosaranyon kivül nincs semmilyen kaja.
amikor először idejöttem, azt hittem sirogörcsöt kapok, mert tudtam, hogy nekem kell rendbehozni.
igaz, hogy közben rengeteget kellett tanulnom, de szépen lassan rendbehoztuk a helyet, összepakoltam, kitakaitottam, tényleg sak annyit kellett volna csinálnia, hogy kétnaponta elmosogat, néha kimos, és visszarakja a dolgokat a helyükre. két hétig nm voltam itt, és most olyan, mintha semmit se csináltam volna egy hétig. minden a régiben van,fogkrém nincs, stb.mégegyszer biztos hogy nem fogom megcsinálni, elegem van. ha mondom neki, hogy ne oda rakja, stb, akkor meg személyes sértésnek veszi, hogy nem igaz hogy nem tudom megérteni hogy van jobb dolga is. pedig semmibe sem kerülne a föld helyett a szennyestartóba rakni a piszkos zoknit.
távkapcsolat, ezért ha nálam vagyunk, semmi gond, ott elpakolok utána, stb, de amikor nem tudok elmenni hozzá hetekig és ez vár.. volt hogy egyszer elmosogattam, két és fél hét múlva jutottam el hozzá következőnek, és azóta nem mosogatott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!