Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A barátom igénytelen, rendetle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom igénytelen, rendetlen. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

ketten élnek az apjával, és egyszerüen szörnyü a lakásuk. nincs tiszta ágynemü, igy a sima paplannal alszik, nins evőeszköz, mert nem mosogat, fütés csak a háószobában van, télen 10 fok van a lakás többi részében, mindenhol kosz, szemét. fél kiló kenyéren és egy tubus pirosaranyon kivül nincs semmilyen kaja.

amikor először idejöttem, azt hittem sirogörcsöt kapok, mert tudtam, hogy nekem kell rendbehozni.

igaz, hogy közben rengeteget kellett tanulnom, de szépen lassan rendbehoztuk a helyet, összepakoltam, kitakaitottam, tényleg sak annyit kellett volna csinálnia, hogy kétnaponta elmosogat, néha kimos, és visszarakja a dolgokat a helyükre. két hétig nm voltam itt, és most olyan, mintha semmit se csináltam volna egy hétig. minden a régiben van,fogkrém nincs, stb.mégegyszer biztos hogy nem fogom megcsinálni, elegem van. ha mondom neki, hogy ne oda rakja, stb, akkor meg személyes sértésnek veszi, hogy nem igaz hogy nem tudom megérteni hogy van jobb dolga is. pedig semmibe sem kerülne a föld helyett a szennyestartóba rakni a piszkos zoknit.

távkapcsolat, ezért ha nálam vagyunk, semmi gond, ott elpakolok utána, stb, de amikor nem tudok elmenni hozzá hetekig és ez vár.. volt hogy egyszer elmosogattam, két és fél hét múlva jutottam el hozzá következőnek, és azóta nem mosogatott..

2013. jún. 11. 08:22
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
a megbeszélésen végigmentünk már, megigérte, hogy igyekszik megcsinálni, de most sok dolga van stb, és ez nagy változás lenne az életében, és valahogy mindig visszaáll eredeti kerékvágásba.
2013. jún. 11. 09:24
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod, hogy ha Nálad vagytok, akkor is Te pakolsz utána. Miből gondolod, hogy egy harmadik, semleges helyen ez máshogy működne ?

A barátod egyszerűen lusta és igénytelen önmagára és a környezetére.

2013. jún. 11. 09:25
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
"hogy igyekszik megcsinálni, de most sok dolga van stb, és ez nagy változás lenne az életében" - Kifogás mindig lesz. Nálad se pakol el semmit maga után? Ül és nézi, hogy te elpakolsz, takarítasz, mosogatsz?
2013. jún. 11. 09:28
 14/23 anonim ***** válasza:
81%
Sajnos a barátod alapból igénytelen és trehány.Mivel alapvetően ilyen,nincs rá túl sok esély,hogy megváltoztasd,maximum tudsz beszélni a fejével,hogy Neked ez így nem jó,nem tetszik.Ha ezután sem változtat semmin,akkor viszlát!Elvégre Te rendszerető vagy,ő meg igencsak link,ez az ellentét hosszútávon semmi jóra nem vezet,rengeteg vita,feszültség forrása.
2013. jún. 11. 09:31
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát én itt már a betegségektől is félnék, pedig nem vagyok egy finnyás rinyálós nő. Csak belegondoltam, hogy mennyi baci lehet ott.
2013. jún. 11. 09:39
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
A rendetlenseg is durva, de a szemelyi higienia hianya viszont mar tenyleg tulmegy minden hataron. Ha te rendes, igenyes, tiszta ember vagy, es jot akarsz magadnak, meg a leendo gyerekeidnek, akkor lepj ki ebbol a kapcsolatbol amint csak lehet. Tul nagyot kellene valtoznia, a leirasos alapjan nem lesz kepes ra.
2013. jún. 11. 10:18
 17/23 anonim ***** válasza:
79%
Hagyd ott ezt a pasit, nála biztos találsz jobbat is. A szerelem majd elmúlik. Most gondolj bele, milyen életed lenne egy ilyen mellett??? Szerintem ő még a későbbi gyereketek nevelésébe se segítene...
2013. jún. 11. 12:28
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát én semmi pénzért nem takarítanék a csávóm és a faterja lakásában. Semmi közöm hozzá, nem az én lakásom. Ha nekik így jó, akkor így marad. Egyáltalán, miért is akarod rájuk erőltetni a rendet, ha nem szeretik?
2013. jún. 11. 13:17
 19/23 Amado atya ***** válasza:
100%

Én nőben találkoztam ilyennel. Fél nap volt, mire elmosogattam, kitakarítottam a konyhát és a vizesblokkot, majd csak aztán engedtem, hogy vacsorát főzzön (pocsék volt).

Erőltettem egy második találkozást, ugyanez a kép fogadott. Akkor már egy kávé után -persze a kávésbögréket nekem kellett elmosnom- elköszöntem tőle, végleg.

(Ide nem illő gondolat: Vajon mi lehetett a bugyija alatt? Sose tudtam meg, bár a körülményekből ez érthető is).

2013. jún. 11. 14:42
 20/23 A kérdező kommentje:

azért erőltetem, mert nekem fontos, hogy legyen evőeszköz, amivel eszek, ágynemű amiben alszok, törölköző amit használhatok :D

én nem érzem menthetetlennek, amennyiben megmondom neki, hogy csinálja meg,és nem hagyom békén, megcsinálja, és akkor már ő is tartja a rendet, mert sokkal jobban érzi úgy magát. csak ha nem vagyok itt, szépen lassan visszaáll. mivel távkapcsolat, az a megoldható, hgoy egyszer itt vagyunk, egyszer nálunk. ha nem lennék itt, lehet hogy hetekig nem találkoznánk, azt meg nem szeretném. engem nem zavar ha rá kell szólnom, el kell pakolnom néha utána, mert szerintem kompromisszumot úgyis kell valahol kötni, számomra ez egy elfogadhatónak tűnik, mivel van egy hatalmas előnye, mégpedig az, hogy ha egyszer helyrehozzuk és fenttartjuk, minden úgy van a háztartásban, ahogy én mondom.

2013. jún. 11. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!