Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van e arról ismeretetek, hogy...

Van e arról ismeretetek, hogy minden kenyai nő /doktornő/ ennyire borzalmasan rendetlen, retkes, koszos, és lakó környezetére maximálisan igénytelen?

Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez egy tipusa az embernek, hiszen vannak igenyesebb, s igenytelenebb emberek, az indiai orvosno sem fogja a nemzeti szokasat elhagyni pl., ami talan nekunk koszosnak, rendetlennek tunik, holott egy nemzetnek a szokasarol van szo, a kenyai holgy is ilyen lehet.
2013. jan. 2. 12:53
 2/6 anonim ***** válasza:
9%

Nem ismerem az összes kenyai nőt, és egyetlen kenyai doktornőt sem, de akiket ismerek, nagyon is igényesek és rendesek, tiszták.

Szerintem magyarok között is vannak igénytelenek és igényesek.

2013. jan. 2. 12:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Én még az életemben ilyen retkes szutykos koszos igénytelen nőt nem láttam! Azt hittem a kenyai nők között ez a normál állapot.
2013. jan. 2. 13:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyire lehet nemzeti szokás, a mosatlan edényeket a vetett ágyban tartani, de ez a nő ezt (is) teszi.
2013. jan. 2. 13:10
 5/6 Andizsuzsi ***** válasza:
62%

"Én még az életemben ilyen retkes szutykos koszos igénytelen nőt nem láttam! Azt hittem a kenyai nők között ez a normál állapot."

Magyarok között is láthatsz ilyet, mégsem mondhatjuk, hogy minden magyar nő ilyen.

2013. jan. 2. 14:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Elég nagy baráti köre van, és az össze hölgy ui. retkes szutykos!
2013. jan. 3. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!