Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti maradnátok a házasságban csak a gyerekek miatt, ha már nem szeretitek a párotokat?
28#-as válaszolónak!
Eszembe jutott egy ide vonatkozó kérdés, hátha kapsz benne választ:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__44..
Szia! Nem, sajnos nem kaptam.
A férjem nem alfa hím típus, inkább az otthonülős. Pénze nincs és sosem kaptam tőle egy fillért sem, a saját lábamon simán megállok. Otthon nem kapja meg, amit éppen kitalál... hát ezt sem tudom elképzelni..példa a sok közül.: elaludtak a gyerekek az autóban este, megálltunk az erdőnél és alkottunk egyet.. Nem hiszem, hogy nagyon unalmas lett volna a szexuális életünk annak ellenére, hogy 1 éves a kisebbik fiam és nehéz megoldani. Heti2-3szor együtt voltunk. A kalandvágy ami talán szóba jöhet, de ezt sem értem, hogy miért? Majd, ha sikerül vele beszélnem, akkor kiderül...
Hát, az első válaszolóval nagyon egyet értek..
Nekem erről egyébként egyből egy nagyon jó megállapítás jutott az eszembe: egy gyermek akkor fejlődik a legegészségesebben lelkileg, és az jelenti neki a legnagyobb biztonságot, ha látja, hogy a szülei nagyon szeretik egymást. Ha látja azt, hogy anya és apa ölelkeznek, puszilkodnak, kedvesen szólítják egymást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!