Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit kellett volna tennem? Csak a gyerekek miatt kellene egy kihűlt házasságban maradnom?
Dehogyis,ne hallgass rájuk.
A gyerekeknek is jobb ha a szülők boldogok.
Márpedig te boldog akkor leszel,ha olyan párod lesz,akit szeretsz,és viszont.
A családokban még mindig a régi felfogás dívik, amit isten összekötött, satöbbi, satöbbi. De ne foglalkozz velük, úgy éld az életed, ahogy jónak látod.
Illetve az érveiket azért hallgasd meg, mert más szemszögből látják a dolgot kívülállóként. De elfogadnod nem kell, ha úgy látod, hogy nincs igazuk :)
Én azért még megpróbálnék elmenni egy párterápiára a férjemmel. Te sem szereted őt már?
Én azt hiszem, hogy normális, ha a kapcsolat átalakul valami erős féle szeretetté, és a szerelem elmúlik idővel, ez még nem baj. Főleg, ha a férjed nem szeretne válni, akkor miért mégy el? Vagy vannak más problémák is, durva veled?
Ha már egyszer összeházasodtatok, akkor biztosan megvolt az a plusz, amiért úgy éreztétek, egy életre párra találtatok. Ha most erre vissza emlékeztek együtt, nem lehet még rendbe hozni?
Egyébként pedig végső esetben nem vagyok a válás ellen, de azért szerintem ha nincs annál nyomosabb indok, mint, hogy a szerelem már elmúlt, akkor meg lehetne együtt próbálni valami újat felépíteni.
Ezért még én sem válnék el, bármennyire megköveznek itt, hanem elmennék mindenhová, hogy rendbe hozzam.
Rendben van, hogy nekem is egy életem van, de a gyerekeimnek is csak egy családjuk van/volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!