Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti maradnátok a házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti maradnátok a házasságban csak a gyerekek miatt, ha már nem szeretitek a párotokat?

Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 13:36
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
42%

5-ös!

"Minden gyereknek joga van normális családban élnie! "

Az neked normális család, ahol apa-anya NEM szereti egymást, veszekednek, de minimum zsörtölődnek a másik miatt, és idővel félre is mennek? Ehhez van joga egy gyereknek?

2013. jún. 10. 13:55
 12/35 anonim válasza:
47%
Én 12 évet maradtam vele csak a gyerek miatt,mert úgy voltam vele,hogy kell neki az apja is.Most,hogy elváltam tőle úgy vagyok vele,hogy már jóval előbb kellett volna.Mióta elváltunk sokkal jobb a kapcsolatunk!
2013. jún. 10. 13:57
 13/35 anonim ***** válasza:
42%
soha.. egyébként a gyereknek is rosszabb egy olyan családban felnőnie, ahol a két szülő folyamatosan öli egymást, idegbajosak, vagy éppen egymáshoz sem szólnak, az pedig a legrosszabb, ha az egyik fél lelkileg megnyomorítja a másikat.. gondolkozz el, ilyen körülmények között szerinted egészséges nevelést kapnának azok a gyerekek? biztosan nem.. arról nem is beszélve, hogy a ti példátokat viszik tovább és lehet, hogy ha majd ők házasodnak meg, beleesnek ugyanabba a hibába.. az ő szempontjukból is jobb, ha elváltok és feszültség nélkül, ép lelkiállapottal nevelitek tovább őket..
2013. jún. 10. 14:06
 14/35 anonim ***** válasza:
59%
Inkább legyenek szegények a gyerekek, minthogy egy rossz családi légkörben nőjenek fel.
2013. jún. 10. 15:14
 15/35 anonim ***** válasza:
53%

Na akkor én mit tegyek? :"( Már megbolondulok a "párom mellett.Semmit nem foglalkozik se velem se a fiúkkal.Jobb lenne nélküle.De hova menjek egyedül?Miből?Az a helyzet,hogy van egy csomó tartozása,de én vagyok az adóstárs.Bejelentett munkálya nincs,én még gyesen,de amint elmegyek dolgozni tőlem fognak vonni miatta.amíg egy háztartásban vagunk addig mindegy az egész,de ha külön megyek....gyerektartást ismerem,nem fog fizetni meg még tőlem fognak vonni.Miből fogom egyedül nevelni a gyerekeimet?Így kénytelen vagyok vele maradni,amíg nem találok magamnak egy rendes párt.DE ki fog velem így szóba állni,amíg élettársam van? Szóval ebben a helyzetben mit gondoltok?

Bocs,hogy kérdésedre kérdéssel válaszoltam.

2013. jún. 10. 15:33
 16/35 anonim ***** válasza:
62%
Mi az, hogy nem szereted? Gyűlölöd? Vagy csak elmúlt a lángolás? Nem mindegy! Egyébként a legtöbb esetben menthető a házasság, akár egy párterápiával.
2013. jún. 10. 16:02
 17/35 anonim ***** válasza:
30%

15-ös, szerintem erről egy külön kérdést lenne érdemes nyitnod. Egész biztosan van megoldás a helyzetdre!

Most így sebtiben annyit mondanék, hogy olyan nincs, hogy még te fizetnél neki, igaz, az adósságok feleződnek, DE gyerektartásra kötelezett lesz, gyerekenként kb. 15-20%-a a fizetésének, 3 gyerek esetén ált. 50%. A gyerektartást letiltják a fizetéséből, ha kell, ráadásul fél évre kérheted megelőlegezve is a bíróságon!

Ha pedig a legkisebb gyerek elmúlt fél éves, beadhatod bölcsibe, te pedig mehetsz vissza dolgozni, úgy egész biztosan el tudnád tartani őket. Plusz te kapnád a családi adókedvezményt és a csp-t is.

2013. jún. 10. 16:10
 18/35 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. jún. 10. 20:22
 19/35 anonim ***** válasza:

"Az neked normális család, ahol apa-anya NEM szereti egymást, veszekednek, de minimum zsörtölődnek a másik miatt, és idővel félre is mennek? Ehhez van joga egy gyereknek?"

Nem az nem normális. Épp ezért kell jól meggondolni, hogy kivel kötjük össze az életünket, és kivel csinálunk gyereket! Ha apa-anya (illetve addig nő és férfi) nem szeretik egymást, akkor ne csináljanak gyereket, mert várható, hogy az nem fog jobbra fordulni, és csak zsörtölődnének, veszekednének egész életükben.

2013. jún. 11. 07:58
 20/35 anonim ***** válasza:

9-es!

"Ez olyan mintha azt mondanad, hogy beulok az autoba, elindulok egyenesen, es nem szamit, ha kanyarodik az ut, mert en elore eldontottem, hogy egyenesen fogok menni. :)

Az emberek folyamatosan valtoznak, es igaz, hogy muszaj kozdeni, alkalmazkodni, kompromisszumokat kotni, de elofordulhat az is, hogy kulon valnak az utjaitok."

Béna hasonlat, ráadásul hibás is. De ha ezen keresztül jobban érthető, akkor valahogy így gondoltam:

Beülök az autóba, és legszívesebben egyenesen mennék a célomhoz, de tudom, hogy az lehetetlen. Ezért nemcsak hogy beletörődöm a kerülőutakba, hanem figyelek, tapasztalok, több leszek azáltal, amit arra láttam. Kereszteződésekben pedig igyekszem okosan dönteni, hogy balra vagy jobbra menjek, és ha más is van a kereszteződésben, akkor hol én adom meg neki az elsőbbséget, hol nekem adják meg. Ezeket nem tragédiaként élem meg.

2013. jún. 11. 08:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!