Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfognak ítélni ha Xyné leszek?
Figyelt kérdés
Nemsokára tervezzük az esküvőnket és én "Kovács Józsefné" szeretnék lenni. Vagyis az leszek. Azt olvasom itt, hogy szinte gyülőlködve beszélnek erről, ha valaki így veszi fel a nevét a férjének. Nem igazán érdekelnek a vélemények ezzel kapcsolatban, ezt úgy értem hogy nem fogom megváltoztatni a döntésemet mert 10ből 10 embernek nem tetszik, csak kíváncsi vagyok, hogy lefognak-e nézni emiatt?!2013. jún. 7. 15:36
21/22 anonim válasza:
Internet + Anonimitás + Közönség = Totál fäszkalap
Nehogymár komolyan vedd őket. Hidd el, pár év múlva meg majd a Kovács Józsefné lesz a divat, mert az olyan egyedi, hogy felveszi valaki a férje nevét.
22/22 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen az érdekel legkevésbé hány évesnek gondolnak majd. A 20as éveim elején járok, szóval nincs miért aggódnom. :D
2013. jún. 8. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!