Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkodhet egy 12 eve tarto hazasssag szex nelkul? Mar 1 eve nincs szex. Vannak ilyen hazasparok?
Az én szüleim most 58 évesek, de utoljára talán 18 éve voltak együtt, amikor az öcsém összejött.
Nincs se szex, se csók, se semmi, csak puszi az arcra. Ők megvannak.
16-os! Ezzel úgy gondolod, hogy ezért az ilyen embert le kell végleg írni, még élni sincs joga.
Én azért próbálom magam beleképzelni az ilyen puhapötsch emberek helyzetébe, hogy vajon mi válthatta ki? Mi az oka?
És nem feltétlenül a párja hibáztatásában látnám a megoldást, hanem az okok feltárásában.
De ez, hogy "a férjed egy puhapötsch" ezzel a kijelentéssel nem leszünk előrébb és annak a férfinak sem oldottuk meg a gondját.
Vagy tévednék????
17 vagyok. Akkor a kérdezővel nem tesszük, hogy le puhapötscözzük és utána magára hagyjuk.
Amúgy Kérdező! Te hogy érzed, melyikőtöknél hűlt ki előbb?
Azért kérdezlek, mert sajnos hasonló helyzetben vagyok és én is FFi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!