Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a hibas, ha tonkremegy a hazassag?
Mindkét fél.
A harmadik csak akkor tud belépni két fél közé, ha van fogás, amibe kapaszkodhat, azaz a házasság vagy a kapcsolat már egyébként is inog.
Mi kulfoldon elunk es amikor otthon voltunk akkor a felig-meddig rokonok kozott elmondtam, hogy a parom elegge szomoru kint. En meg csak-csak elvagyok, mert ugye dolgozom, de a parom bizony most a 4 fal kozott elegge maganyos, boldogtalan.
Erre az egyik elvalt ismerosom a hatam mogott raugrott a paromra es erotikus chatig jutottak. Amihez ugye 2 ember kell, mint ahogyan a hazassaghoz is.
Ki a hibas?
"A harmadik sosem hibás. Ahol rés van a házasságon, oda lehet csak beférni."
Na persze, csak ha én látom, hogy egy házasság válságba került, akkor nem csak úgy dönthetek, hogy "na felveszem a minirucim, most végre eséllyel kikezdhetek a Döncivel", hanem úgy is, hogy "valami gáz van a két ember között, megpróbálok segíteni nekik újra egymásra találni".
Mindkét fél hibás, bár van, amikor arányaiban vmelyikük jobban - pl. ha van baja, de nem mondja meg a másiknak, aki meg azt hiszi, minden rendben van... és akkor utána inkább jön a megcsalás, mint a megbeszélés. Na, akkor vastagon a megcsaló a hibásabb. De amúgy is, én azt nagyon elítélem, amikor vki neadjisten veszekedések után inkább a megcsalást választja a szakítás helyett, mert gyáva dolognak tartom.
A harmadikat abban az esetben ítélem el, ha tudja, hogy a párja házas, de csakazértis összefekszik vele, mert ez erkölcstelen, ízléstelen és undorító dolog. De attól függetlenül simán lehet, hogy palira vették, és azt hiszi, a barátja/barátnője egyedülálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!