Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy már nem tetszem a férjemnek?
Nem változtam semmit külsőleg 4 év alatt. Sőt igyekszem, pozitív irányba javulni. De eddig sem voltam szerintem megvetni való. Azonban azt vettem észre hogy amióta megházasodtunk és együtt élünk, egyre kevésbé tart szépnek. Gyakran kritizál rajtam dolgokat (amit előtte soha).
Mit tegyek? Volt már valaki ilyen helyzetbe? Mi váltja ezt ki?
Előfordulhat, de nemfeltétlenül ez lehet a baj.
Nemlehet hogy csak megemlített pár dolgot amin ha változtatnál akkor tényleg szebb lennél? Lehet hogy csak a javadat akarja és ne kritizálod túl?
Mondd meg neki hogy ez téged bánt/zavar. És hogy a házasságotok előtt nem mondott neked ilyeneket. Kérdezd meg tőle, hogy esetleg bántja-e valami (előfordul, hogy a belső frusztrációjukat így élik ki). Pontosan miket mond? Az hogy külsőleg oké vagy rendben. Esetleg nem tettél reagáltál, mondtál olyat amivel esetleg megbánthattad? Mióta vagytok házasok? Gyerek van-e? Esetleg a párod elhagyta magát és elengedte magát? Esetleg érezheti azt, hogy fogságban van a házasságban. (Ami sztem nem oké, érdemes ezzel foglalkozni.) Mennyi idősek vagytok amúgy?
U.i.: Mellesleg, ha a kapcsolatotok elején nem zavarták rajtad azok a dolgok, amiket kritizál, és nem tette szóvá akkor most ne panaszkodjon!
"én bizony elgondolkoznék azon, hogy jól választottam-e, és vele szeretném leélni az életemet."
Igen, azonnal válni kell, egy "többet kéne mozognod" mondat után másnap be is kell adni a keresetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!