Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kiszűrni a későbbi sz*rAPÁKat?
szia!
én egy 18 éves meleg fiú vagyok, szóval annyira nem hozzám szól a kérdés, viszont mikor elolvastam a kérdésed rájöttem, hogy a gyerekednek szeretnél jót. Nagyon önzetlen dolog ez, több ilyen emberre lenne szükség mint te:)
sok sikert!!
utolsó, és annak hogy te meleg vagy, mégis mi a jófene köze van a kérdéshez?:DD
nem homofóbkodásból, engem aztán hidegen hagy, hogy ki kivel mit csinál otthon, de ide ez hogy jött?:D
Egy rakás "jó" apa van, aki ahogy írod, büszke rá, facebook profilkép, vele van stb. Na ja. Nekem is van sok ilyen ismerősöm. Anyuka meg panaszkodik, hogy apuka kifelé egyfolytában villog a gyerekkel, amennyire csak lehet, közben meg szarik bele a nevelésbe, meg olyan csúnyán tud a gyerekkel beszélni stb. Biztos a sok mutogatásban otthonra már ráunnak és nem tudják elviselni.
Szerintem onnan nem lehet látni, hogy más gyerekekkel hogy viselkedik, mert az tök más tészta, ha vissza lehet adni egy kis szórakozás után, mint mikor 0-24-ben a nyakadon van egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!