Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan lehet kiszűrni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kiszűrni a későbbi sz*rAPÁKat?

Figyelt kérdés
Biztos azért mert ki vagyok hegyezve a témára, úton útfélen nézem az apákat, gyerekkel, büszkék rá, velük vannak, FB profilképen is vállalják az apaságukat, 1 éve még a "férjem" is oktatta az öcsémet hogy ennyi idősen már feleség kellene és gyerek, rá fél évre meg úgy dobbantott egy gyereklánnyal, elhagyva a sajátjait hogy szinte vissza sem nézett. Az az ember aki napi 1órát gyerekezett megelégszik azzal, hogy kéthetente 2*4órát tölt velük és boldogan utazik vissza szívszerelméhez. Nem értem. Azelőtt ő hirdette bőszen hogy más apa bezzeg nem foglalkozik annyit a sajátjával mint ő a gyerekével.Ezek a mások a mai napig együtt vannak a gyerekeikkel. Hogy lehet ezt előre tudni?
2013. máj. 31. 17:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Általában aki bőszen hirdet valamit, és folyamatosan próbál másokat győzködni az igazáról, leginkább magát akarja meggyőzni. Valószínűleg nem volt ő olyan boldog abban az apaszerepben, mint ahogyan azt előadta. A napi egy óra is erre utal. Aki tényleg jól érzi magát a gyerekeivel, nem órára beosztva foglalkozik velük.
2013. máj. 31. 17:38
 12/16 anonim ***** válasza:
59%

szia!

én egy 18 éves meleg fiú vagyok, szóval annyira nem hozzám szól a kérdés, viszont mikor elolvastam a kérdésed rájöttem, hogy a gyerekednek szeretnél jót. Nagyon önzetlen dolog ez, több ilyen emberre lenne szükség mint te:)

sok sikert!!

2013. máj. 31. 17:39
 13/16 anonim ***** válasza:

utolsó, és annak hogy te meleg vagy, mégis mi a jófene köze van a kérdéshez?:DD

nem homofóbkodásból, engem aztán hidegen hagy, hogy ki kivel mit csinál otthon, de ide ez hogy jött?:D

2013. máj. 31. 17:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Az én volt férjemen sem látszott. Sőt, sokkal jobban kezelte a rokon gyerekeket mint én, még az első gyerek születése után is otthon tüsténkedett. Aztán jött a második gyerek és megunta. Persze szereti a gyerekeket - csak hagyja őt mindenki békén, inkább számítógépezett. Végül elváltunk mert más problémák is lettek, de ő tényleg nem ilyen volt. A saját apja ki van rá bukva annyira megváltozott, még bocsánatot is kért tőlem, hogy nem ilyennek nevelte. Mondtam, hogy tudom, láttam.
2013. máj. 31. 18:13
 15/16 anonim ***** válasza:

Egy rakás "jó" apa van, aki ahogy írod, büszke rá, facebook profilkép, vele van stb. Na ja. Nekem is van sok ilyen ismerősöm. Anyuka meg panaszkodik, hogy apuka kifelé egyfolytában villog a gyerekkel, amennyire csak lehet, közben meg szarik bele a nevelésbe, meg olyan csúnyán tud a gyerekkel beszélni stb. Biztos a sok mutogatásban otthonra már ráunnak és nem tudják elviselni.

Szerintem onnan nem lehet látni, hogy más gyerekekkel hogy viselkedik, mert az tök más tészta, ha vissza lehet adni egy kis szórakozás után, mint mikor 0-24-ben a nyakadon van egy.

2013. jún. 1. 06:13
 16/16 A kérdező kommentje:
Az én barátnőim is panaszkodnak folyton hogy a férjeik 5-10percet foglalkoznak naponta a gyerekkel,ehhez képest a napi 1óra játék+fürdetés,esetleg etetés-pelenkázás azt gondoltam hogy kifogtam az aranyhalat,mindezt ő tette önként.Tudom én hogy a mellveregetés is átlátszó,de azoknak a gyerekeknek legalább van apaképük,kérdés mondjuk hogy milyen.
2013. jún. 1. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!