Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan lehet kiszűrni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kiszűrni a későbbi sz*rAPÁKat?

Figyelt kérdés
Biztos azért mert ki vagyok hegyezve a témára, úton útfélen nézem az apákat, gyerekkel, büszkék rá, velük vannak, FB profilképen is vállalják az apaságukat, 1 éve még a "férjem" is oktatta az öcsémet hogy ennyi idősen már feleség kellene és gyerek, rá fél évre meg úgy dobbantott egy gyereklánnyal, elhagyva a sajátjait hogy szinte vissza sem nézett. Az az ember aki napi 1órát gyerekezett megelégszik azzal, hogy kéthetente 2*4órát tölt velük és boldogan utazik vissza szívszerelméhez. Nem értem. Azelőtt ő hirdette bőszen hogy más apa bezzeg nem foglalkozik annyit a sajátjával mint ő a gyerekével.Ezek a mások a mai napig együtt vannak a gyerekeikkel. Hogy lehet ezt előre tudni?
2013. máj. 31. 17:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
azért a napi 1 órával sem esett túlzásba...
2013. máj. 31. 17:14
 2/16 anonim ***** válasza:
4%

Szerinted majd férfiként fogom neked kenguruban cipelni a gyereket, azért hülye nem vagyok, az én dolgom meg csinálni, dolgozni rá

A többi feladat a tiéd

2013. máj. 31. 17:17
 3/16 anonim ***** válasza:
73%
Lehet, hogy van olyan, hogy egy férfi viselkedése 180 fokos fordultot vesz, de leginkább csak a mesében. Szerintem nagyrészt lehet tudni előre. Aki sz*r apa, az előtte is sz*r férj, sz*r ember volt, csak vagy nem ismerted eléggé, vagy nem érdekelt és így is hozzámentél.
2013. máj. 31. 17:17
 4/16 anonim ***** válasza:
59%
kérdező pl. ilyen válaszok alapján, mint az előző! :) Ő egy genetikai zsákutca, nem méltó a szaporodásra!
2013. máj. 31. 17:18
 5/16 anonim ***** válasza:
59%
mármint a 2es válaszoló
2013. máj. 31. 17:18
 6/16 anonim ***** válasza:
72%

Mondjuk ne abból indulj ki, amit mond. Általában azt hirdetik nagyon az emberek, aminek az ellenkezőjét szeretnék titkolni. Ha tényleg úgy lenne, akkor a maga természetességében csinálná, nem beszélne róla.

A melegtéma szokott még ilyen lenni. Akiben tényleg nincs hajlam, az ha kérdezik, elintézi azzal, hogy köszi, ő hetero, de nincs baja a melegekkel. Aki úton-útfélen szidja őket, kérdés nélkül is, az magának bizonygatja - megijedve a saját vágyaitól.

2013. máj. 31. 17:20
 7/16 anonim ***** válasza:
84%

Na látod a 2es válaszolónál már lehet vmit sejteni,habár kétlem,h az asszony előtt is ekkora lenne a mellénye,ha meg igen,akkor ott már az anya jelölt se normális.

Ott kezdődik a baj,ha egy férfi azt hiszi,h az ő dolga megcsinálni és itt be is van fejezve a rá eső rész,szerencsére azért vannak olyan férfiak,akik nem igy gondolkodnak.

2013. máj. 31. 17:21
 8/16 anonim ***** válasza:
81%
Pontosan nem annak kell híni amit mond, főleg nem ennyire hangoztatva hanem amit tesz.
2013. máj. 31. 17:21
 9/16 anonim ***** válasza:
44%
engem ma lebas.tak mint a pengős malacot,mert megkérdeztem miért ilyen a gyerekem apja...azt írták naiv és buta vagyok .és én tehetek róla...ez nem vicc:)ugyhogy naiv buta hárpia vagy és megérdemled:)komolyan ....sehogy sem ezt én is megtapasztaltam
2013. máj. 31. 17:22
 10/16 anonim ***** válasza:
66%

2-es válaszoló!

Képzeld az én férjem nem csak megcsinálta a gyereket,hanem kenguruba is hordozza!!!

Sőt eteti,fürdeti,pelenkázza,játszik vele stb...

2013. máj. 31. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!