Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kiszűrni a későbbi sz*rAPÁKat?
Szerinted majd férfiként fogom neked kenguruban cipelni a gyereket, azért hülye nem vagyok, az én dolgom meg csinálni, dolgozni rá
A többi feladat a tiéd
Mondjuk ne abból indulj ki, amit mond. Általában azt hirdetik nagyon az emberek, aminek az ellenkezőjét szeretnék titkolni. Ha tényleg úgy lenne, akkor a maga természetességében csinálná, nem beszélne róla.
A melegtéma szokott még ilyen lenni. Akiben tényleg nincs hajlam, az ha kérdezik, elintézi azzal, hogy köszi, ő hetero, de nincs baja a melegekkel. Aki úton-útfélen szidja őket, kérdés nélkül is, az magának bizonygatja - megijedve a saját vágyaitól.
Na látod a 2es válaszolónál már lehet vmit sejteni,habár kétlem,h az asszony előtt is ekkora lenne a mellénye,ha meg igen,akkor ott már az anya jelölt se normális.
Ott kezdődik a baj,ha egy férfi azt hiszi,h az ő dolga megcsinálni és itt be is van fejezve a rá eső rész,szerencsére azért vannak olyan férfiak,akik nem igy gondolkodnak.
2-es válaszoló!
Képzeld az én férjem nem csak megcsinálta a gyereket,hanem kenguruba is hordozza!!!
Sőt eteti,fürdeti,pelenkázza,játszik vele stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!