Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos sok az olyan lány, aki csak gyereket szeretne, a férfit meg csak donornak és szponzornak. Hogyan lehet időben kiszűrni az ilyeneket?
Úgy vettem észre a környezetemben, hogy sok fiúra lecsapott egy leányzó a 30-as évei elején, ripsz-ropsz eljegyzés, esküvő, dínomdánom, aztán jött is a gyerek, most pedig már nem hajlandóak semmilyen társas életre a párjukkal. Még csak beszélgetni sem akarnak a férjükkel, csak a gyerek, meg a gyerek, miatta stresszelik magukat éjjel-nappal, a férjüket meg korholják, ha az nem görcsöl ész nélkül, hanem értelmesen, és szeretettel, de a kellő könnyedséggel áll hozzá a gyerekneveléshez.
Én is szeretnék megnősülni, és szeretnék gyereket, de el nem tudnám képzelni, hogy csupán egy apa legyek, akinek a feleségével egy romantikus estére sem futja a héten. Hogyan tudom idejében kideríteni, hogy egy lány csak azért akar, hogy gyereke legyen tőlem, és utána finanszírozzam őket?
Az elején felméred a terepet. Már ha érzed, hogy komoly kapcsolatról van szó,a feleknek meg kell osztani a véleményét mindenről egymással. Pl ki hogy áll a házassághoz.Milyen a családja,otthon mit látott,hozott. De mindenekfelett, ahogy előttem is írták:VÉDEKEZNI.
Ha bizalmatlan vagy,akkor szépen felhúzod a gumit,akármilyen kényelmetlen és rinya is van miatta. Becsúszott gyerek nincs.Csak olyan szülő,aki elfelejt gumit húzni,vagy nem tudja hogyan kell használni és kiszakítja,és olyan nő,aki nem szedi rendesen a fogamzásgátlóját.
Amúgy meg nagyon is jó,ha pár éven belül jön a gyerek és a házasság és a nőnek nem azon kell stresszelni, hogy már 8 éve csak barátnő státuszban van és sehol semmi ezenkívül.
4-5évig felesleges jegyben járni,meg járni.Az ember tudja egy idő után, hogy kivel lehet tervezni és kivel akarja egybekötni az életét.Aki ezt nem tudja, és ráfogja a csóróságra meg korholt körülményekre,az nem akar sz*rt se.
NEm kell ripsz ropsz eljegyzés..
Egyébként szörnyű, hogy vannak ilyen nők. Elhiszem, hogy elfogja őket a kétségbeesés, na de ennyire...
Engem is elfogna a kétségbeesés, de nem csak a gyerek miatt, hanem azért is mert nem találok egy szerető társat, akivel boldogan megöregedhetek.. Ezeknek meg csak a gyerek..
Hát a tanács, hogy védekezz és ne vegyél el senkit 2 hónap után. Mindennek megvan a maga ideje.
Én ha csinálnék is valakinek gyereket, amint leesne hogy nem stimmel valami, otthagynám a francba a gyerekkel és elszöknék
csak az hagyja kihasználni magát, akin lehet is látni
28/F
Hogyan lehet időben kiszűrni az ilyeneket?
Pillanatok alatt ki lehet szűrni:
Megnézed, hogy viszonyul a pénzhez, milyen az értékrendje az előadáson kivül, és megvásárolható-e(azaz lefizethető-e)+ az irigység(féltékenység) jelen van-e az életében.
Bármelyikre is igen a válasz, azonnal lépni kell az illető nőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!