Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Sajnos sok az olyan lány, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos sok az olyan lány, aki csak gyereket szeretne, a férfit meg csak donornak és szponzornak. Hogyan lehet időben kiszűrni az ilyeneket?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre a környezetemben, hogy sok fiúra lecsapott egy leányzó a 30-as évei elején, ripsz-ropsz eljegyzés, esküvő, dínomdánom, aztán jött is a gyerek, most pedig már nem hajlandóak semmilyen társas életre a párjukkal. Még csak beszélgetni sem akarnak a férjükkel, csak a gyerek, meg a gyerek, miatta stresszelik magukat éjjel-nappal, a férjüket meg korholják, ha az nem görcsöl ész nélkül, hanem értelmesen, és szeretettel, de a kellő könnyedséggel áll hozzá a gyerekneveléshez.

Én is szeretnék megnősülni, és szeretnék gyereket, de el nem tudnám képzelni, hogy csupán egy apa legyek, akinek a feleségével egy romantikus estére sem futja a héten. Hogyan tudom idejében kideríteni, hogy egy lány csak azért akar, hogy gyereke legyen tőlem, és utána finanszírozzam őket?

2013. ápr. 28. 12:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
86%

kezdjük ott, h tudni kell jól választani. ehhez némi ön-és emberismeret szükségeltetik. nem kell hozzá nagyon okosnak sem lenni, csupán nyitott szemmel járni a világban, figyelni az embereket, az összefüggéseket.

ha találsz egy olyan lányt, akivel egymásba szerettek, akkor 1 éven belül hasznos összeköltözni, h kiderüljön, minden élethelyzetben műxik a kapcsolat.

ha nem, akkor tovább kell állni. ez nem azt jelenti, h bármelyikőtök rossz ember lenne, csupán nem illetek össze.

nos, ha jól megy az együttélés, a lényeges, sarkalatos kérdésekben egyetértés van, akkor 2 év után már érdemes megreszkírozni a lagzit, de nem ez a leglényegesebb momentum, vannak, akiknek nem a papír számít. inkább egy ilyen nő, mint egy esküvőmániás :)

utána, amikor késznek érzitek magatokat rá, akkor elindulhat a bébikészítés élvezetes szakasza :) megszületik, az asszony nyűgös, fáradt. légy vele megértő, és segíts neki, ahol tudsz, hálás lesz :)

innentől pedig ízlés kérdése a gyereknevelés. bár ott sem árt konszenzusra jutni a fontos dolgokat illetően.

ami miatt sztem sok a válás az az, h rengetegen átsiklanak igenis lényeges, zavaró dolgokon, mondván, h majd úgyis megváltozik a kedves párom. nem, nem fog megváltozni, sőt, csak felnagyítódnak a bosszantó szokásai, megnyilvánulásai az évek alatt. a kapcsolat kezdeti fázisában kell eldönteni, h ezt vállalom-e, engem mennyire zavar, képes vagyok-e így együtt élni vele egy kellemes 50 évet. vagy akár többet.

hiba nélküli ember nincs. van akit zavar, h hol van megnyomva a fogkrémes tubus, van aki lexarja. van akit nem zavar, ha a párja munkamániás, mások meg folyton nyivákolnak, h nem tölt elég időt otthon a kedves házastárs.

nekem a párom a (majdnem)tökéletes férfi, a barátnőm meg idegbajt kapna tőle 2 nap után, ha történetesen ők lennének egy pár.

ja, és az azonos pénzügyi kultúra is sokat nyom a latban. szóval ha spórolós vagy, akkor ne kezdj egy shoppingmániás lánykával, aki a nem létező pénzét is elkölti. ha viszont költekezős vagy, szereted élvezni az életet, akkor nem leszel boldog egy fillérszexualizáló hölggyel, hiszen ő komoly pánikba esne a pénzszórásod láttán :)

sok dologban kell passzolni, ha boldog szeretnél lenni, de ha igazán fontos, akkor addig mész, még rá nem találsz egy olyan lányra, akivel összeilletek. sok boldog párt látok a környezetemben, tehát nem lehetetlen, csupán kitartónak kell lenni :)

ui: remélem használható valamire az írásom, bár ezt nem szentírásként mondom, csak leírtam a receptemet.

ja, és hogy hiteles legyek: 5 éve vagyunk együtt a párommal, 4 éve együtt élünk, és eddig mindent meg tudtunk beszélni, soha nem gyomorgörcsölök a jövőnk miatt.

2013. ápr. 28. 13:50
 12/23 anonim ***** válasza:
91%
nem gondoltam volna hogy ez már ilyen irányba mennek az el a nők :( Nő létemre nekem a legfontosabb egy társ egy ember akit szerethetek és megoszthatom az életemet, az örömömet akit megismerhetek és együtt felépíthetünk közös akarattal egy életet,akiért bármit képes lennék félretenni és magam elé helyezni,és majd később ebből lesz egy gyümölcs közös akarattal és együtt próbálunk értékekkel és élménnyel nevelni! Nekem egy társ fontosabb lenne mint egy "eszköz" Nem is értem ki az aki másképp gondolja!Sajnos ez az egyszerű vágy is kihalni látszik!
2013. ápr. 28. 13:57
 13/23 anonim ***** válasza:
94%
na ezt most jól megfogalmaztam..:D nem gondoltam hogy már ilyen irányba mennek el a nők! sorry:p
2013. ápr. 28. 13:59
 14/23 anonim ***** válasza:
90%

jut eszembe még: nem szabad a naivitás álomfelhőin lábat lóbálva bízni vakon, még akkor sem ha tökéletesnek tűnik minden.

nagyapám megmondta: minél magasabban vagy, annál nagyobbat lehet esni.

bízz a párodban, de legyen egérutad is vész esetére. ne alapozd az életedet egyetlen emberre. legyen saját egzisztenciád, megtakarításod, valami, amit fel tudsz mutatni. sokan itt tolják el a dolgot, h erre nem gondolnak.

2013. ápr. 28. 14:16
 15/23 anonim ***** válasza:
61%
Aki rögtön vagy nem sokkal az ismerkedéstől számítva állandóan felhozza a gyerek témát,"jajj de cukimuki" megnyílvánulása van mikor meglát egy gyereket,"benne vagyok a korban" szöveg,"egész életemben arról ábrándoztam hogy gyerekem legyen",túlságosan önálló karrierista vagy az ellenkezője állandó pénzügyi zavarokkal küszködik.Hirtelen ennyi jutott eszembe :)
2013. ápr. 28. 14:31
 16/23 anonim ***** válasza:

Nálunk is gyorsan történt minden, de nem hanyagolom el a férjem!

Ugyanolyan fontos a férjem, mint a kislànyunk, ők a csalàdom!:)

2013. ápr. 28. 19:40
 17/23 anonim ***** válasza:
71%
Teljesen biztos, hogy kívülről pontosan látod a barátaid házasságát? Lehet, hogy azok a nők se stresszelnének éjjel-nappal a gyerek miatt, ha apuka kivenné a részét a gyereknevelésből. A gyerekkel az első pár év egyébként is stresszelős, hát még úgy, hogy sokszor azt látom, a nő kvázi egyedülálló anya egy házasságban...
2013. ápr. 28. 23:22
 18/23 anonim ***** válasza:
78%
Amúgy meg örülj ha találsz olyan nőt aki méltónak talál arra hogy felcsináld! :)
2013. ápr. 29. 17:40
 19/23 anonim ***** válasza:
76%

Hadd keljek a nők védelmére. Az alapeset tehát a következő: "esküvő, dínomdánom, aztán jött is a gyerek".

Igen ám, de apuci manapság nemigen tud annyit keresni, amivel egyedül eltarthatná a családot. Ergo, a nőnek is be kell állni a csatasorba. Neki ráadásul ott van még a gyerek, a háztartás. Csoda, ha nem jut ideje/energiája

a férje problémáira?

2013. ápr. 30. 17:38
 20/23 anonim ***** válasza:

A nők legnagyobb része csak a gyerekre hajt végső soron és a biztonságra.

Nem fogsz olyat találni, amelyik nem. De azt mondod te is akarsz.

Meg kell találni a megfelelő nőt, nem pedig csak úgy hirtelen 2 hónap után elvenni, mert már jön a gyerek.

Az meg teljesen érthető, hogy egy kisgyerekes anyukának a gyereke az első és igen görcsöl, mert mondjuk ez az első gyereke és tapasztalatlan. Szerintem a férfinek ilyenkor igenis tűrnie kell a megpróbáltatásokat, mint ahogy a nő is tűri.

A gyerektől nem lesz soha egy kapcsolat boldogabb, ezt meg kell érteni. Akinek gyereke van, onnantól kezdve a gyerek az első és az utolsó.

2013. máj. 2. 01:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!