Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Sajnos sok az olyan lány, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos sok az olyan lány, aki csak gyereket szeretne, a férfit meg csak donornak és szponzornak. Hogyan lehet időben kiszűrni az ilyeneket?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre a környezetemben, hogy sok fiúra lecsapott egy leányzó a 30-as évei elején, ripsz-ropsz eljegyzés, esküvő, dínomdánom, aztán jött is a gyerek, most pedig már nem hajlandóak semmilyen társas életre a párjukkal. Még csak beszélgetni sem akarnak a férjükkel, csak a gyerek, meg a gyerek, miatta stresszelik magukat éjjel-nappal, a férjüket meg korholják, ha az nem görcsöl ész nélkül, hanem értelmesen, és szeretettel, de a kellő könnyedséggel áll hozzá a gyerekneveléshez.

Én is szeretnék megnősülni, és szeretnék gyereket, de el nem tudnám képzelni, hogy csupán egy apa legyek, akinek a feleségével egy romantikus estére sem futja a héten. Hogyan tudom idejében kideríteni, hogy egy lány csak azért akar, hogy gyereke legyen tőlem, és utána finanszírozzam őket?

2013. ápr. 28. 12:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"Ergo, a nőnek is be kell állni a csatasorba. Neki ráadásul ott van még a gyerek, a háztartás."

Ez már ott el van cseszve, hogy alapjáraton úgy kellene lennie, hogy nekiK van ott a gyerek meg a háztartás, nem csak az egyik félnek.

2013. máj. 2. 02:35
 22/23 anonim ***** válasza:

Köszi a lepontozásért es sajnálom, hogy jó ember vagyok, majd a kövi életemben egy rohadé.k leszek.

Szép napot:)

2013. máj. 2. 12:19
 23/23 anonim ***** válasza:

jó ember!

Egy dolog van, amit szeretek magamban: Szerénység!

hehehheheehh

2013. máj. 3. 01:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!