Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aláírnál egy ilyen házassági szerződést?
"Az meg hogy egy pici babát beadsz intézetbe (milyen intézetbe?!), hát....inkább nem is minősítem. Normális felnőtt nem igen lesz belőle, az biztos."
Miről beszelsz? K akarja beadni a gyereket es milyen intézetbe?
A gyereknevelés része nekem sem tetszik, ez szerintem később derül ki, hogy a gyereknek hogy jó. Ha pl. apa elvesz egy nőt aki rühelli a kisgyereket, ott töltsön minden második hetet?
A pénzes része kisebb átalakítással oké, attól függően, hogy mennyi vagyonnal szálltak a házasságba és milyen okok miatt keres egyik fél többet/kevesebbet/semennyit. (Pl. ha Te viszel egy lakást a házasságba, de házasság alatt nem keresel semmit, akkor a fenti szerződés alapján válás esetén irány az utca?)
"A jövedelem kiesés gyerek születés miatt - nem kell otthon lenni 3 évig, vissza lehet menni dolgozni a hat hetes szülési szabadsag utan, mindjárt kevesebb a jövedelem kiesés, nem?"
Ezt te magad írtad. Ergó, ha visszamész hat hét után dolgozni, akkor valahova csak beadod a gyereket, magán bölcsibe például (erre értettem, hogy valamilyen intézet), de az sem sokkal barátibb, ha bébiszitterre bízod. De legyen igazad, rosszul fogalmaztam.
Inkább így mondom: ha ilyen pici baba nem az anyja mellet van, hanem idegenek nevelik akkor nem lesz belőle normális felnőtt az biztos.
Nem, méghozzá az elhelyezés miatt nem. Bármelyik szülő kaphat jobb lehetőséget pl. munka szempontjából akár külföldön is, és akkor költözni kell, ezzel együtt sulit is váltani.
Ebben az esetben a gyerek röpködni fog ide-oda hetente?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!