Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Aláírnál egy ilyen házassági...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aláírnál egy ilyen házassági szerződést?

Figyelt kérdés
Valas eseten a vagyon megosztás a házasság alatt személyenként keresett jövedelem arányában történne, amennyiben gyermek születik, heti váltásban lenne elhelyezve a szülőknel, tartasdijat egyik fel sem fizetne.
2013. máj. 24. 07:33
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

"Az meg hogy egy pici babát beadsz intézetbe (milyen intézetbe?!), hát....inkább nem is minősítem. Normális felnőtt nem igen lesz belőle, az biztos."

Miről beszelsz? K akarja beadni a gyereket es milyen intézetbe?

2013. máj. 24. 10:34
 32/39 anonim ***** válasza:
51%

A gyereknevelés része nekem sem tetszik, ez szerintem később derül ki, hogy a gyereknek hogy jó. Ha pl. apa elvesz egy nőt aki rühelli a kisgyereket, ott töltsön minden második hetet?

A pénzes része kisebb átalakítással oké, attól függően, hogy mennyi vagyonnal szálltak a házasságba és milyen okok miatt keres egyik fél többet/kevesebbet/semennyit. (Pl. ha Te viszel egy lakást a házasságba, de házasság alatt nem keresel semmit, akkor a fenti szerződés alapján válás esetén irány az utca?)

2013. máj. 24. 11:34
 33/39 anonim ***** válasza:
90%
Hát én aztán biztos nem írnék alá semmilyen szerződést. Magamra nézve sértőnek tartom,mert úgy érezném,hogy nem bízik bennem/bennünk annyira a párom,hogy tudja,egy esetleges válásnál is fair lennék. Valamint tartom magam annyira intelligensnek,hogy a gyerek-témában sem lennék direkt genyó. Dehát ez én vagyok,meg a büszkeségem...
2013. máj. 24. 11:36
 34/39 anonim ***** válasza:
64%

"A jövedelem kiesés gyerek születés miatt - nem kell otthon lenni 3 évig, vissza lehet menni dolgozni a hat hetes szülési szabadsag utan, mindjárt kevesebb a jövedelem kiesés, nem?"

Ezt te magad írtad. Ergó, ha visszamész hat hét után dolgozni, akkor valahova csak beadod a gyereket, magán bölcsibe például (erre értettem, hogy valamilyen intézet), de az sem sokkal barátibb, ha bébiszitterre bízod. De legyen igazad, rosszul fogalmaztam.

Inkább így mondom: ha ilyen pici baba nem az anyja mellet van, hanem idegenek nevelik akkor nem lesz belőle normális felnőtt az biztos.

2013. máj. 24. 12:03
 35/39 A kérdező kommentje:
Ah, értem. Csak amiatt írtam, hogy a többség a gyeddel meg a gyessel jött.
2013. máj. 24. 14:09
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy a heti váltás nem zavarná-e össze a gyereket. A vagyonmegosztással kapcsolatban csak az lenne a kérdésem, hogy mondjuk amíg szültem meg otthon maradtam a gyerekkel, az benne lesz-e, vagy azt úgy fogják venni, hogy nem csináltam semmit... mert alapból logikus lenne, csak hát ez a szülős dolog kicsit homályos nekem.
2013. máj. 24. 18:14
 37/39 anonim ***** válasza:

Nem, méghozzá az elhelyezés miatt nem. Bármelyik szülő kaphat jobb lehetőséget pl. munka szempontjából akár külföldön is, és akkor költözni kell, ezzel együtt sulit is váltani.

Ebben az esetben a gyerek röpködni fog ide-oda hetente?

2013. máj. 24. 19:37
 38/39 A kérdező kommentje:
Nem fillérre pontosan gondoltam, hanem arányaiban, tehat mondjuk az egyik fel keres 80xet, a masik meg mondjuk 20xet, akkor ha válásra kerül a sor is ilyen aranyban részesülnek a házasság alatt szerzett vagyonból, nem felesben.
2013. máj. 24. 19:59
 39/39 anonim ***** válasza:
54%
Nem! Szerintem egy gyereknek borzasztó lenne hetente rohangálni. Persze ha már olyan 14 körül van, oké, de addig semmi képpen sem...
2013. máj. 25. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!