Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Aláírnál egy ilyen házassági...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aláírnál egy ilyen házassági szerződést?

Figyelt kérdés
Valas eseten a vagyon megosztás a házasság alatt személyenként keresett jövedelem arányában történne, amennyiben gyermek születik, heti váltásban lenne elhelyezve a szülőknel, tartasdijat egyik fel sem fizetne.
2013. máj. 24. 07:33
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

"A jövedelem kiesés gyerek születés miatt - nem kell otthon lenni 3 évig, vissza lehet menni dolgozni a hat hetes szülési szabadsag utan, mindjárt kevesebb a jövedelem kiesés, nem? "

Persze, csak egy gyerenek nem arra van szüksége, hogy intézeben nevelkedjen, hanem föként az elsö pár évben az anyára.

Viszont ha ilyen a hozzáállásod, akkor már érthetö, hogy szerinted a gyereknek nem gond, ha hetente más-máshelyen kell lennie.

Én nemcsak hogy igy nem irnám alá a szerzödést, de eszembe sem jutna, hogy egy ennyire önzö és anyagias valakihez hozzámenjek.

2013. máj. 24. 08:20
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

" eszembe sem jutna, hogy egy ennyire önzö és anyagias valakihez hozzámenjek."

Itt a pont, mert nekem sem kéne ilyen tag:)

2013. máj. 24. 08:22
 13/39 anonim ***** válasza:
93%
Pont tegnap volt az RTL2-ön(21:30) egy ilyen pénzes tag, hát ha ingyé adnák akkor sem élnék vele egyetlen másodpercig sem.
2013. máj. 24. 08:23
 14/39 A kérdező kommentje:
Tehat a kérdést egy ferfi tette fel? Csak a ferfi lehet az, aki ilyen anyagias?
2013. máj. 24. 08:24
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

50-50% DE LÉNYEGTELEN A NEM-SZERINTEM.

bocsi a caps l-ért, nincs kedvem átirni..

2013. máj. 24. 08:26
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy én vagyok a szentimentális, v. akármi, de nekem a házasság nem erről szól. Hanem, hogy megtaláltam lelkem másik felét, a társamat aki végigkísér ezen az életen. Ebből kifolyólag az ilyen szerződés teljességgel értelmetlen.

Ha már az elején be akarja biztosítani magát 2 ember válás esetére, akkor nem is érdemes, sőt, talán nem is szabad összeházasodni.

Amúgy konkrétan ez a szerződés biztosít válás esetére egy jó kis évekig tartó huzavonát, sárdobálást, acsarkodást, a gyerek(ek) lelki tönkretételét.

Én biztos nem mennék bele.

2013. máj. 24. 08:27
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem igazságos, ha az egyik keres xet, a masik meg mondjuk 3xet, akkor minden felezodjon, csak mert házasok voltak....

Egyszerű nem kell házasodni,külön bankszámla és már nem is kell szerződés.Házasságban nincs enyém ,tiéd az én meglátásom szerint.

Ha a férjem 3szor többet keresne mint én és ennek ellenére kellene 6hét után visszamennem dolgozni csakazért hogy ne legyen anyagi kiesésem nagyon nem lennék elégedett.

2013. máj. 24. 08:29
 18/39 A kérdező kommentje:

Nem zavar a capslock.

A válaszadók többsége nőként válaszolt, vagy noi szemszogbol: "szóval ha gyeden-gyesen vagyok, nekem annyi, a házimunka az enyém, de az nem számít, ugye? Csak a hazahozott lóvé? ". "csak akkor írnám alá, ha a férfi aláírja hogy ő is ugyanannyit lesz otthon gyes-en, ő is ugyanannyit megy táppénzre, szülői értekezletre, délután a gyerekekért lemondva ezzel a túlóráról és a plusz pénzről, esetleg maszek munkákról." "De így nem írnám alá, egyszerű okból: nem mennék olyan férfihoz, aki így gondolkozik a gyerekvállalásról." "Én nemcsak hogy igy nem irnám alá a szerzödést, de eszembe sem jutna, hogy egy ennyire önzö és anyagias valakihez hozzámenjek." " Pont tegnap volt az RTL2-ön(21:30) egy ilyen pénzes tag, hát ha ingyé adnák akkor sem élnék vele egyetlen másodpercig sem"

2013. máj. 24. 08:30
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy a válaszolók többsége nöi szemszögböl írt, mert a terhesség/szülés/gyes-gyed miatt a nök lennének hátrányban, és a 6 hét után a babát beadni intézetbe, hogy nem legyen keresetkiesés, az meg embertelen dolog. (Ha valakinek MUSZÁJ ilyen hamar visszamenni, az más, de csak azért, hogy nehogy kevesebb legyen a jövedelme, mint a másik félnek, AZ NEM.)

Aki ennyire pénzközpontú, az NE akarjon gyereket, mert ahhoz nincs joga, hogy egy vagy több gyereket is tönkretegyen csak a pénzharácsolás miatt.

55/F

2013. máj. 24. 08:37
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Tehát akkor a nő választhat: vagy rosszat tesz a gyerekének (mert ne mondja senki hogy nem rossz neki hogyha 6 hetes korától visszamegy az anya dolgozni) vagy pedig kevesebbet kap. Nem hogy nem mennék bele messziről el is kerülném aki ilyenre akarna rábeszélni.
2013. máj. 24. 08:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!