Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha most vagyok 18 hetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most vagyok 18 hetes ikerterhes (lombik) és kiderült, hogy a férjemnek 4 hete szeretője van akkor megtartsam így a babákat?

Figyelt kérdés
2013. máj. 22. 15:45
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
53%

Én megtartanám. Mondjuk én a férjem se egyértelműen dobnám ki.

Valaki itt azt írta, hogy hogy mer szerelmes lenni. Na de a szerelem nem egy irányítható dolog. Emiatt nem problémáznék. Az, hogy megcsalt, már inkább probléma.

De másrészről ott van az, hogy ha nem veled tervezne hosszútávon, nem hinném, hogy belement volna a lombikba. Szóval az is simán lehet, hogy végül úgy dönt, hogy te és a gyerekek fontosabbak, a szerelem meg úgyis elmúlik. Mert az mindig elmúlik.

2013. máj. 22. 16:52
 32/44 anonim ***** válasza:
100%

"Valaki itt azt írta, hogy hogy mer szerelmes lenni. Na de a szerelem nem egy irányítható dolog. Emiatt nem problémáznék. Az, hogy megcsalt, már inkább probléma. "

Szerintem az a problema, hogy idot kert, es nem fulet-farkat behuzni szanja-banja az egeszet. Ebbol nekem nem az jon le, hogy a kerdezovel tervezne, csak kenyelmesebb huzni a dontest, amig lehet.

2013. máj. 22. 17:00
 33/44 anonim ***** válasza:
64%
Ezt most komolyan gondolod?? Én nem szeretem a gyerekeket, nem akarok gyereket és támogatom az abortuszt, de az azért már felháborító, hogy te akartad őket, átmentél értük mindenféle kellemetlenségen, és most ennyi miatt már megölnéd őket? Mások is nevelnek egyedül gyereket. Hát lehet, hogy az ilyen gyerekeknek jobb ha meg sem születnek, nem biztos, hogy érett vagy az anyaságra. Mondjuk az az orvos sem normális aki ilyen semmilyen indok miatt elveszi őket.
2013. máj. 22. 17:10
 34/44 anonim ***** válasza:
100%

Én megtartanám őket. Ha lenne segítségem. De ez én vagyok. Te ismered a határaidat, te tudod, milyen vagy. Ha nagyon akartad őket, nem tudhatod, lesz-e még gyereked. Pasik jönnek-mennek. De mondom, nem vagyok a helyedben. Nagyon sajnálom.

Tapasztalatom szerint a pasik mindig lehazudnak az időből, amióta megvan a szeretőjük. Sajnos nincs időd, hogy dönts, de nem értem én ezt a lombik dolgot sem. Ha szeretője van, ennek minimum előzménye kellett legyen. Akkor meg miért csinálta lombikot? Ad valami magyarázatot? Nem lehet, hogy csak megijedt, mert apa lesz? Bocs, csak próbálom a helyzetet elképzelni...

Beszéljetek mindenképp!

2013. máj. 22. 17:18
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

Azert mert apuka ferelep ket gyereket kene felaldozni ?

Tul nagy ar En az apa helyeben elasnam magam

Sajnos gyakori a lombik utan szetmennek a parok.

2013. máj. 22. 18:22
 36/44 anonim ***** válasza:
53%
18 hetesen nem csak súlyos egészségkárosodás esetén engedélyezett az ab?
2013. máj. 22. 18:44
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
1. válaszában javította, hogy 8 hét
2013. máj. 22. 19:16
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom, ami veled történt, de ebben az esetben semmiképpen sem vetetném el a kisbabákat. Biztosan nem lesz könnyű velük egyedül, de biztos az is, hogy rengeteg örömet és szeretet fogsz kapni tőlük.
2013. máj. 22. 20:20
 39/44 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, hogy ezt mondom de ha lombikbabáid vannak, akkor sokat küzdhettél értük. Most úton vannak az első gyermekeid és annak fényében, hogy eddig sem eshettél olyan könnyen teherbe, képes lennél most az abortusz mellett dönteni? És ha soha többé nem fogsz teherbe esni? Akkor majd szépen veregeted a falba a fejed, hogy eldobtad az életben a legnagyobb kincsedet/kincseidet. Na meg a másik, hogy számomra elég abszurd, hogy a babákat csak azért elveteted (ráadásul kettőt!) mert a férjed összeállt valakivel...Ők erről nem tehetnek! Ha van lakásod, jó anyagi háttered (ha elváltok gyerektartásra is számolhatsz) miért tennéd ezt? Van aki segítsen Neked a babák mellett? Szüleid? Barátok? Rokonok?

Nyilván rengeteg időt és törődést igényelnek majd, de ne dobd el őket... Nem érdemlik meg!

2013. máj. 22. 22:58
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
Igen tartsd meg őket. A most elvetetted őket egész életedben bánni fogod. Menni fog egyedül is, mert a kis csöppségek erőt adnak. A férjed meg menjen a jó fenébe gondolkodni.
2013. máj. 23. 01:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!