Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most vagyok 18 hetes ikerterhes (lombik) és kiderült, hogy a férjemnek 4 hete szeretője van akkor megtartsam így a babákat?
ja, bocs - most esik le, hogy lombik.
Akkor az a kategória, mint a 35 év feletti - kicsi az esély, hogy máskor összejöhet.
Ebben a helyzetben tartsd meg.
De valami segítség akkor is kelleni fog! Legalább az édesanyád közelébe kellene költözz.
Az állami támogatást nem fizettetik vissza veletek ilyen esetben? Ráadásul én úgy tudom, hogy ha valakinek abortusza (nem miss.ab) volt az többé nem vehet részt a programban (vagy ez hülyeség?)
Én biztos nem vetetném el őket, főleg ha már ennyi mindnet megtettél, hogy legyenek.
A férjedet meg hagy ne minősítsem...
szerintem nem ilyen egyszerű ez, hogy a férjem megcsalt és elmegyek abortuszra...főleg lombik után...
Ha neked a férjed a feltétele a gyerekek vállalásának, akkor vetesd el! Te akartad őket, erre most hogy a férjed megcsalt kidobnád őket? Tudod ez nem olyan, hogy visszaviszem a boltba, mert nem kell!
Nézd, neked kell tudnod, elég erós vagy-e egyedül küzdeni! Még egy normális kapcsolatban is nehéz a gyerekvállalás, hát még a te esetedben!:(
Nagyon-nagyon sajnálom ami történt veled, remélem, a mocskos nószemély visszakapja az élettől, hogy szétszakított egy 4 tagú családot! Undorító:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!