Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha most vagyok 18 hetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most vagyok 18 hetes ikerterhes (lombik) és kiderült, hogy a férjemnek 4 hete szeretője van akkor megtartsam így a babákat?

Figyelt kérdés
2013. máj. 22. 15:45
1 2 3 4 5
 21/44 okoska31 ***** válasza:
55%

ja, bocs - most esik le, hogy lombik.

Akkor az a kategória, mint a 35 év feletti - kicsi az esély, hogy máskor összejöhet.

Ebben a helyzetben tartsd meg.

De valami segítség akkor is kelleni fog! Legalább az édesanyád közelébe kellene költözz.

2013. máj. 22. 16:05
 22/44 anonim ***** válasza:
88%

Az állami támogatást nem fizettetik vissza veletek ilyen esetben? Ráadásul én úgy tudom, hogy ha valakinek abortusza (nem miss.ab) volt az többé nem vehet részt a programban (vagy ez hülyeség?)

Én biztos nem vetetném el őket, főleg ha már ennyi mindnet megtettél, hogy legyenek.

A férjedet meg hagy ne minősítsem...

2013. máj. 22. 16:12
 23/44 anonim ***** válasza:
97%

szerintem nem ilyen egyszerű ez, hogy a férjem megcsalt és elmegyek abortuszra...főleg lombik után...

Ha neked a férjed a feltétele a gyerekek vállalásának, akkor vetesd el! Te akartad őket, erre most hogy a férjed megcsalt kidobnád őket? Tudod ez nem olyan, hogy visszaviszem a boltba, mert nem kell!

2013. máj. 22. 16:16
 24/44 anonim ***** válasza:
96%
Tarsd meg a babakat, igen.
2013. máj. 22. 16:17
 25/44 anonim ***** válasza:
54%

Nézd, neked kell tudnod, elég erós vagy-e egyedül küzdeni! Még egy normális kapcsolatban is nehéz a gyerekvállalás, hát még a te esetedben!:(

Nagyon-nagyon sajnálom ami történt veled, remélem, a mocskos nószemély visszakapja az élettől, hogy szétszakított egy 4 tagú családot! Undorító:(((

2013. máj. 22. 16:20
 26/44 anonim ***** válasza:
100%
A mocskos noszemely? En inkabb azt latom, hogy a pasiban nincsen gerinc. Honnan tudod, hogy a masik no tudja, hogy hazas? Hagyjuk mar ezt...
2013. máj. 22. 16:23
 27/44 anonim ***** válasza:
100%
A bunkó, de legalább elmondta...
2013. máj. 22. 16:30
 28/44 Adrenalin ***** válasza:
100%
Ha szeretnél gyereket, akkor tartsd meg őket. Anyám négyünket nevelte fel egyedül, mert az apám volt oly kedves és lelépett (később még a házunkból is kiűztek, mert az ő nevén volt, nem anyámén). Elég gyatra körülmények között, de felnőttünk, felnevelt minket. Szóval ha szeretnél gyereket, akkor tartsd meg őket. Nem tudom hány éves vagy, de ha olyan korba, hogy már kérdéses hogy leszel-e még terhes, akkor szerintem nem vetesd el őket.
2013. máj. 22. 16:39
 29/44 anonim ***** válasza:
48%
Le leszek pontozva, de én nem tartanám meg Őket. Természetesen nekem mindig az volt a vágyam, hogy rendes családom lehessen, hogy az összes gyermekemnek ugyan az legyen az apja, hogy házasság után szülessenek és a többi. Tudom jól, ember tervez, Isten végez, de nem tudnám úgy várni, megszülni és felnevelni Őket, hogy egyedül vagyok. Így még a későbbiekben lenne lehetőségem, hogy olyannal lehessen közös gyermekünk, akivel szeretjük egymást és legalább még akkor azt hisszük, hogy örökké együtt maradunk, amíg a gyerekeinket várjuk.
2013. máj. 22. 16:45
 30/44 anonim ***** válasza:
61%
Utolsó vagyok. Ha nem lehet ezután majd gyereked, vagy nem vehetsz többet részt a programban az abortusz miatt, akkor ne mondj le róluk. Ebben az esetben én is megtartanám Őket.
2013. máj. 22. 16:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!