Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni egy ilyen férjel?
Nem vagytok házasok. A ház a tiéd.
Szid, ellehetetlenít, tönkretesz, és a gyerekekben is nagyon nagy lelki károkat tesz, és te ezt hagyod 15 éve.
Miért? Komolyan nem értem...
Fenyeget? vagy mi? Fel lehet jelenteni, ki is rakhatják, semmi köze a házhoz papíron, úgyhogy semmi joga sincs. Miért élsz még vele?
Van egy házad. Nem vagytok házasok. szid a gyerek előtt, elveszi a fizetésed, a cselédje vagy. Mire vársz még, még több terrorra?? És 15 évig eszedbe sem jutott, hogy ez így nem normális, eddig jó volt? Esküszöm, nem értem az ilyen nőket!
Fizetésed kérd bankszámlára. Cuccait összepakolod, ajtón zárcsere, aztán a soha viszont nem látásra. Ne legyél már élhetetlen. Tudod hányan kezdenek új életet, gyerekkel albérletben? Neked legalább van lakásod....
Érvelhet azzal, hogy sok mindent csinált, de ez nem jogalap arra, hogy ott maradjon. A bíróság is így fogja gondolni.
Ha számlákkal tudja bizonyítani, akkor esetleg kérheti a ráköltött összeg megfizetését, de gondolom nincs számlája.
A fizetésed elvétele pedig lopás, ezért fel is jelentheted.
Ha önkét adja oda akkor nem lopás.
Ugyanakkor a jog ismeri már a lelki terror fogalmát.
Szerintem egy ilyen ember ellen nem segit egy sima zárcsere mert betöri.
Ide komolyabb eszközök kellenek.
Ha nincs tetlegesség akkor is lehet mit tenni.
Családsegitőt érdemes lenne felkeresni ők nem csak találgatnak mint mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!