Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni egy ilyen férjel?
Hogyan veszi el a fizudat?
Külön bankszámla, oda kéred a fizetésed, nálad marad a bankkártya, te is mered a kódot.
Én elhagynám a francba! Ha megver, azonnal rendőrség, látlelet, válás beadása, a gyerekfelügyelet kérvényezése és a gyerektartás követelése.
15 éve ilyen ember mellett élsz és ilyenek szültél gyerekeket?! Nem ruházkodhattok? Hát mibe járnak a gyerekeid? Rongyokban, mert apuci sörözik?! Rohadjon meg az ilyen "apa"!
Miért vagy még mellette? Mi az, hogy elveszi a fizud?
Gyerek van?
Azonnal menj el valahova, és add be a válást, ha nem akarsz örök életedre cselédje lenni egy ilyen alaknak!
Ha nem teszed, akkor mit csinál? Megver? Igen, te rontottad el.
Először talán ott, hogy nem ismerted meg, mielőtt hozzámentél, ha meg netán közben változott ekkorát, amit kétlek, akkor ott, hogy nem léptél előbb. Én az első fizetéselvevésnél léptem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!