Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szüzen házasodik és esküvő után szinte egyből jön a gyerek, az mikor élvezi a testi örömöket?
Kérdésemet nem kötekedésnek szánom, és valahol megértem ha valaki vallási vagy egyéb okokból érintetlenül akar belevágni a házasságba.
Csak azt nem értem, hogy miért nem tartanak a gyerekvállalás előtt 1-2 éves "szexkorszakot"?
Ha magamból indulok ki, én talán kibírnám házasságkötésig testi kapcsolat nélkül, de után biztos igényt tartanék ezekre az örömökre és nem csak néhány hétig, ha már annyit vártam rá.
Valószínűleg a nászéjszaka és a terhesség kb. 5 (szeerncsées esetében) 7. hónapja között. És mivel gyakran három hónap kell ahhoz, hogy folyamatos ágycsata mellett, tervezetten, védekezés nélkül megfoganjon egy nő (nem arra a típusra gondolok, akire ha ránéznek, már terhes lesz), ha jól számolod, egész hosszú ideig lehet élvezni a testi örömöket.
Az emberiség elég régóta erre volt berendezkedve, nem arra, hogy hamarabb bújtak ágyba, sem hogy egymás nevét ismerhették volna.
Van aki úgy jár hogy szülés után jobb a szex mint előtte, mert kicsit tágabb lesz.
A férfit érdemes kipróbálni, a mostani partnerem nagyon gyenge (kicsi és löttyedt) az ágyban, és azt hiszi ez a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!