Miért van az emberekben ez a csalás esküvö gyerek utáni vágy? És jó e ez vagy becsapás? Én ugy érzem a gyerek becsapás mert pl. fiugyereked van csomot ráköltesz ráiratod a dolgaid lakás stb aztán jön egy kiscsaj aki majd beleül a
Nem tom, sztem a legtöbben azért csinálnak még ma is gyereket, mert ha annyi családipótlék nem is, de adókedvezmény van utána.
Én azt veszem észre a legtöbb emberen, hogy alig élnek igazán.
Mindenki csak hajt mint a marha, hogy életben maradjon, és nagyon ritka amikor vki akar, és képes is valami oylanra időt és pénzt áldozni ami már régi álma!
Hát, ez szomorú. Tény és való, hogy vannak olyan esetek, amikor az anyósnak van igaza, de én abban a hiszemben élek, hogy felnőtt koráig én nevelem a fiamat és arra is meg kell tanítanom, hogy ki érdemes a szeretetére. Utálom a pénzre hajtó nőket, szégyen az egész, de a fiad is bűnös, ha hagyja, hogy papucsot csináljanak belőle és bábuként mozgassák.
Sajnálom a helyzeted, előbb utóbb, ha te tényleg semmi rosszat nem tettél a fiad ellen és a menyed ellen sem, csak pusztán kell a pénz az asszonykának, akkor a fiadnak fel fog nyílni a szeme.
Mert az ember olyan lény hogy utódot akar, valaki aki az övé és a párjáé, akivel szeretik egymást, aztán a gyerek amikor kirepül lehet hogy nem jó útra tér mert valaki befolyásolja.
Bírom az ilyen teljesen elmélkedő kérdéseket, amikre abszolút és teljes mértékben evidens, egyértelmű válasz adható.
A gyerek nem becsapàs, hanem örömforràs, az emberiség megmaradàsàért.
Sajnàlom, ha ez történt veled, talàn elrontottad a nevelését, talàn tùl sokat adtàl neki, amely önzõvé tette, talàn nem kapott elég szeretetet és ezt a felesége adja meg neki, és igy akar megfelelni neki, hogy téged elfelejt stb. Ezt nem bàntàsból irtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!