Miért van az emberekben ez a csalás esküvö gyerek utáni
vágy? És jó e ez vagy becsapás? Én ugy érzem a gyerek
becsapás mert pl. fiugyereked van csomot ráköltesz
ráiratod a dolgaid lakás stb aztán jön egy kiscsaj aki
majd beleül a
Nem mindenkinek a nevelése van elrontva aki ilyen hálátlan lesz. Van akinek egyszerűen elveszi az eszét egy szerelem, ez sem jó persze, de megtörténhet hogy jó nevelés ellenére is valaki megváltozhat, kibújhat a bőréből.
2011. máj. 21. 16:24
Nem értem a kérdést. Annyit fogtam fel, hogy a gyereket a szülők ellen hangolja a barátnője, de a vastag, fekete betűs részt nem bírom értelmezni.
2011. máj. 21. 16:27
Azért vágyom esküvőre, hogy hivatalosan is egy legyek a párommal, hogy legyen egy nap,amikor az egész családunk örül a szerelmünknek és attól a naptól én az ő feleségévé váljak, egy család legyünk.. Azért vágyom gyermekre, hogy megszülethessen a szerelmünk gyümölcse, hogy élőv váljon valami amiben mind én mind ő, mind a szerelmünk benne van.. Hogy létrehozzunk egy nagy szerető családod, mert tudom, hogy együtt képesek vagyunk egy olyan gyermeket felnevelni, aki felnőttként is jó ember lesz, mert ekkora szeretetben ez nem is lehet máshogy..
Számomra ezek a dolgok nem üzletek, nem eszközök és nem is egy játék. Ez a kettőnk élete, a kettőnk szerelme, ami nem válna teljessé, ha nem lenne gyermekem, esküvő. Talán maradi vagyok..
2011. máj. 21. 16:34
Nem vagy maradi csak meg kéne érteni hogy nem mindenki olyan mint te és ettől még nem rossz.
2011. máj. 21. 16:43
Még mielőtt személyeskedni kezdenének, ahogy minden ehhez hasonló kérdésnél teszik az emberek, én csak a kérdésre válaszoltam, hogy én miért vágyom erre.. Egy szóval sem mondtam, hogy baj, ha más nem, vagy máshogy gondolkodik.. Sőt azt is megértem és elfogadom, nekem abszolút nincs velük bajom.. nem is értem miért kell egyből támadólag fellépni.. Sajnálom, ha valakit megsértettem azzal, hogy leírtam én szeretnék esküvőt és gyereket..
2011. máj. 21. 16:46
Amikor az embert állandóan leszólják a más gondolkodása miatt akkor érzékeny lesz. Itt nem arről van szó hogy valakit zavar az esküvőd, hanem hogy úgy érződik az írásból mintha csak ez lenne jó. Ha nem igaz akkor nem kell magadra venni és kész.
2011. máj. 21. 16:50
azért mert vannak ilyen hálátlan emberek, még nagy marhaság általánosítani és emiatt nem szülni illetve nevelni gyereket...
ezzel az erővel azt is kérdezhetnénk, hogy minek élünk, ha egyszer úgyis meghalunk, ráadásul valószínű valami fas.za kis rákban szenvedve? akkor ezt megelőzendően 18 évesen menjünk és akasszuk fel magunkat a legközelebbi fára...
2011. máj. 21. 16:51
Azért ha valakinek a fia összeáll egy ilyen nővel, aki a családja ellen hangolja, ott szerintem is a neveléssel van a gond. Normál esetben hasonló értékrendet tanul el, mint a szüleié, tehát a választottja sem lesz egy hárpia. Ha az anyós szerint rossz a választott, akkor a gyerek úgy ítélte meg, hogy a szülői minta rossz, és ő máshogy akar élni. Ez van, el kell fogadni.
2011. máj. 21. 17:09
Többszörös hibákat követtél/követsz el kedves kérdező, mondom ezt, mint nagyszülő. Nem hiszem, hogy ellened, hangolná fiadat a felesége. Felnőtt a gyereked, kirepült a fészekből, és élik a saját életüket, amit te nem tudsz elfogadni. Úgy tűnik, te befektetésnek tekintetted a fiad életét, de rosszul kalkuláltál. Durván hangzik, de már nincs rád szüksége a fiadnak, előre mindened odaadtad.
A magad ellen elkövetett hibákért ne a menyed hibáztasd. Ő csak rendezgeti a saját fészkét, aminek része a fiad is.
2011. máj. 21. 18:39
20/25 A kérdező kommentje:
nincs igazad utolso mert konkrétan megtiltotta a fiamnak hogy hivjon és meglátogasson. és addig jo voltam nekik mig mindenem a fiamra irattam aztan most le vagyok xarva.a nő meg plasztikai mütétekre jár az én üzlethelységem pénzéböl amiben egy élet munkája áll. szülni nem akar mert neki a külsö az 1. dolgozni szintén nem akar. csak a fiamon élösködni felélni a vagyonát.a fiam meg szerelmes és nem olyan délceg külsejü a nő meg egy cicababa aki most volt a 6. mütétjén amit a fiam (az én) vagyonombol fedez.látni hogy nem szereti a fiam csak kihasználja
Kapcsolódó kérdések: