Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A párom szeretne esküvőt én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szeretne esküvőt én azonban nem. Mit lehetne ilyenkor tenni úgy, hogy mindkettőnknek jó legyen?

Figyelt kérdés

Nem a klasszikus felállású a "nő lagzit akar, a férfi meg nem" szituáció alakult ki nálunk, hanem pont fordítva.

Én vagyok a nő, ő a férfi. Nekem kiskorom óta szörnyű a kapcsolatom a családommal, anyuval meg apuval talán félévente egyszer beszélek, az egyik nagyszülő párosomból a nagypapa nem él, a nagymama alkoholista lett; a másik párosban pedig naponta összevesznek-kibékülnek, veszekednek-verekednek stb. Az egyik nagybátyám nem szörnyen balhés, mindent és mindenkit kritizál, a másik pedig magának való, ő el sem jönne. Egyedül a húgommal van jó kapcsolatom.

Ezzel ellentétben a páromnak hatalmas és összetartó családja van, sok unokatestvérrel + nagy baráti körrel. Éppen ezért ő nagy esküvőt szeretne és nem érti meg hogy én miért nem akarok.

Nem magáról az összeházasodásról van szó, szívesen hozzámegyek egy egyszerű és gyors szertartás keretein belül, de nem akarok hajnalig szóló lakodalmat úgy, hogy az én családomból 3 ember lenne ott, az övéből kb 100 + a barátai, akivel amúgy sem rózsás a kapcsolatunk (nem vagyunk rosszban, nem haragszunk egymásra, de nem is vagyunk olyan kapcsolatban hogy végigtomboljunk egy egész napot és éjszakát).

Mit lehetne ilyen helyzetben tenni? Én semmiképp nem akarom, ő semmiképp nem enged, pedig ebben a helyzetben igenis neki kellene engednie, vagy rosszul gondolom?

Ti hogyan oldanátok meg?

2013. márc. 19. 18:34
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Pont úgy vagyok mint te....:(((( Ez nagyon rossz érzés nekem! Nálunk mondjuk nincs szóba esküvő, szóval nem kell ezen aggódnom. De ha lenne, akkor biztos én is görcsölnék rajta. Ezért én nem is nagyon akarok férjhez menni. Valahol szeretnék nagyot ha már lenne, mert szeretnék szép ruhát, bulit meg mindent ami ezzel jár...de közben meg félek, hogy tőlem alig lennének, hogy azokkal az emberekkel nekem kedvesnek és nyíltnak kell lennem, pedig nekem ez annyira de annyira nehezen megy! Egyszerűen idegenekkel távolságtartó vagyok, ez van. És hát, a legtöbb rokon ott idegen lenne nekem...szóval nálam ezek a gondok. Arról nem is beszélve, hogy én lennék a középpontban, engem figyelnének...fúúú hát rosszul vagyok a gondolattól is, hogy szerepeljek...
2013. márc. 20. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!