Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feladnád az álmaidat azért,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feladnád az álmaidat azért, hogy együtt légy valakivel, ha?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, szegény családból származol, iszonyú nehezen húzol előre az életben, hogy normális családod lehessen. Eközben összejössz valakivel, nagy a szerelem.

Egyre jobban mennek a dolgok, jobb állásod lesz, jobb fizetéssel, lehet gondolkodni a közös jövőn, összeköltözésen, családalapításon, csakhogy...

A párod mondjuk felhalmozott annyi hitelt, hogy nem győzi fizetni.

Neked kellene őt is eltartani, még vagy 15 évig, hacsak nem történik valami csoda, nyögvenyelősen TALÁN egy albérletben, vagy a szülőknél, és úszik az álom pici parasztház, kis család, nyugalom, amire gyerekkorod óta vágytál.

A szerelmet választanád és feladnád az álmaid, vagy elgondolkodnál a folytatáson?

2013. márc. 11. 19:01
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Keresnék másik pasit.
2013. márc. 12. 06:38
 32/43 anonim ***** válasza:
67%

Fuh, marha szar lehet neked.

De ha SZERELEM, ha tényleg az, akkor ne hagyd el.

Nem ismerlek, így nem tudom, de magamból kiindulva, ha egy ilyen kérdés megfogalmazódna bennem az azt jelentené, hogy ez nem szerelem.

A szerelmem nem hagynám el soha, semmilyen körülmények közt.

27/N

2013. márc. 12. 07:03
 33/43 anonim ***** válasza:
14-esel értek egyet. Az adósság csak az okozat, az ok az, hogy felelőtlen. Nem azért, de tegyük félre a szerelmet, nagyon jól jön neki egy olyan nő, aki még évekig eltartja.
2013. márc. 12. 08:13
 34/43 anonim ***** válasza:

Jól értem?

Most gondolkozol azon, hogy egy eladósodott férfival összeköltözz?

Akkor ne csináld, válasssz mást, ha már most nem bírod a hitelt, akkor később sem fogod bírni. A nagy hitel még a gyerekvállalást is megakadályozza. Egyébként meg nem lehet pótolhatatlan szerelem, ha a hitel megakadáloyzza a jóban-rosszbant.

2013. márc. 12. 08:31
 35/43 anonim ***** válasza:

Eleve milyen hitel? Személyi hitelelek voltak?

Annak nincs csak látszatja.

Vagy árverés után csak a hiteltörlesztője maradt?

Mert van ilyen sajnos!

Akkor minek kezdtél vele, ha annyir a nincs pénze az már a kapcsolat elején látszódott.

Túl sok a kérdés és kicsi a szerelem.

Ha még 30 alatt vagy keress mást. Főleg ha neked ilyen jól megy a szekér, még egyedül is vállalhatsz gyereket.

2013. márc. 12. 08:36
 36/43 anonim ***** válasza:
Attól függ mire vette fel a hitelt. Mert ha ott áll a bizonyíték hogy na itt egy jó kocsi és ezt fizeti akkor talán . De ha az a pénz amit felvett az elúszott és nincs semmi látható jele akkor nem vállalnám. De lehet így sem. Más adósságát fizetni. hát nem tudom.
2013. márc. 12. 09:13
 37/43 anonim ***** válasza:

Általában az emberek nem változnak, ha kimosnád a hitelből akkor valószínű jönne a következő.

És abba belegondoltál már, ha egyszer véletlen kidob akkor meg vered a fejed a falba hogy ennyit kifizettél neki.

Esetleg külön kasszával de az sem nagyon működhet, mert nem tudtok nyaralni menni mert neki nem futja, nem tudtok új bútort venni mert neki nem futja és még sorolhatnám. Eleve halálra van ítélve ez a kapcsolat vagy most ki szállsz pénz veszteség nélkül vagy később úgyis kiszállsz de már kevesebb megtakarítással. Vállalhatna 2 műszakot. Amúgy mennyi pénzről van szó? Csak hogy tudjuk.

2013. márc. 12. 09:19
 38/43 anonim ***** válasza:
Nem kell közös kasszán lenni, viszont össze sem kell vele költözni, élje az életét, éled te is a tiédet, néha aludjon ott nálad, főzzél neki ha ott van, és ne adj neki egy fillért se.
2013. márc. 12. 14:53
 39/43 A kérdező kommentje:

Először is, köszönöm a sok választ, nem gondoltam volna, hogy ennyien írtok.

A pontosítás kedvéért:

-Jelzálog alapú, szabad felhasználású hitel, a szülei házára, az össztartozás jelen pillanatban kamatostól 4,5 millió.

-Pontosan soha nem hallottam, hogy erre ennyi, arra annyi, ment el, tudom, hogy sokat segített a volt élettársának, meg a szüleinek.

A külön kasszás dolog mehetne egy darabig akár, de nem élhetünk így hosszú éveket! Én 25 múltam, ő meg 28.

Megoldás kellene vagy így, vagy úgy. Vagy vészterv, hogy akkor hogy legyen, vagy bármi, amivel előrébb juthatunk, mert lassan egy éve nem történik semmi.

Külföldre akar menni KÖZÖSEN, de engem az egyetem és a munka ide köt.

2013. márc. 12. 17:02
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
Csúnya lesz, de oké, menjen külföldre, fizesse vissza a pénzeit, te addig meg itthon befejezed az egyetemet, és ha még mindig tart a szerelem, és kibírjátok, akkor kezdhettek közös életet tiszta lappal :)
2013. márc. 12. 20:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!