Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladnád az álmaidat azért, hogy együtt légy valakivel, ha?
Tegyük fel, szegény családból származol, iszonyú nehezen húzol előre az életben, hogy normális családod lehessen. Eközben összejössz valakivel, nagy a szerelem.
Egyre jobban mennek a dolgok, jobb állásod lesz, jobb fizetéssel, lehet gondolkodni a közös jövőn, összeköltözésen, családalapításon, csakhogy...
A párod mondjuk felhalmozott annyi hitelt, hogy nem győzi fizetni.
Neked kellene őt is eltartani, még vagy 15 évig, hacsak nem történik valami csoda, nyögvenyelősen TALÁN egy albérletben, vagy a szülőknél, és úszik az álom pici parasztház, kis család, nyugalom, amire gyerekkorod óta vágytál.
A szerelmet választanád és feladnád az álmaid, vagy elgondolkodnál a folytatáson?
Dolgozik. De 5-10 ezer forinton kívül minden elmegy a törlesztőre. Tehát a közös kasszába gyakorlatilag nem tudna beszállni.
Baromi nehéz ez amúgy, mert igen, én sem leszek fiatalabb, és nem így terveztem, és szívesen segítenék legalább megoldást keresni arra, hogy valamivel könnyebb legyen a teher a vállán, de kilátástalannak tűnik.
Én meg önzőnek érzem magam, mert otthagynám a bajban egy jobb élet reményében... Nem tudom mit tegyek.
Őrlődik, és bánja, hogy így alakult, de sajnos ettől nem lesz jobb.
Mi a francra vett fel ekkora hitelt, aminek még látszatja sincs??
Én nem feltétlenül a nyomorgás miatt nem vállalnám be(lehet amiatt se), de nem hiszem, hogy vonzó lenne számomra egy ilyen felelőtlen alak.
Én őszinte leszek hozzád kérdező. Már régen leléptem volna.
Dolgozol a semmiért. Se pénzed, se semmid. A felesleges pénzköltésnél rosszabb nincs. Pláne ha a másik pénzét költik.
Milyen hitel(ek)? Jelzálog, áruhitel, szabadfelhasználású? Milyen céllal vette fel?
A válaszhoz számítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!