Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladnád az álmaidat azért, hogy együtt légy valakivel, ha?
Tegyük fel, szegény családból származol, iszonyú nehezen húzol előre az életben, hogy normális családod lehessen. Eközben összejössz valakivel, nagy a szerelem.
Egyre jobban mennek a dolgok, jobb állásod lesz, jobb fizetéssel, lehet gondolkodni a közös jövőn, összeköltözésen, családalapításon, csakhogy...
A párod mondjuk felhalmozott annyi hitelt, hogy nem győzi fizetni.
Neked kellene őt is eltartani, még vagy 15 évig, hacsak nem történik valami csoda, nyögvenyelősen TALÁN egy albérletben, vagy a szülőknél, és úszik az álom pici parasztház, kis család, nyugalom, amire gyerekkorod óta vágytál.
A szerelmet választanád és feladnád az álmaid, vagy elgondolkodnál a folytatáson?
Igaza van a 22esnek.
Én egy férfival akinek a hitel után alig marad egy forintja nem vállalnék közös életet. Ennél többre vágyok. Mi lesz ha gyerekeitek lesznek? A legnagyobb szerelmek is rámennek a pénztelenségre.
azt nem értem miért kell választanod.
miért kéne neked eltartanod? te elvárnád a pasidtól h etessen?
attól még hogy mindenki magától boldogul még lehettek szerelmesek, nem az anyja vagy hogy feltétlen közöskasszázni kelljen, meg védeni mindentől. majd ő megoldja, te meg gyűjts a házadra, ahol majd ő is élhet,ha sikerül megvenned és együttmaradtok addig...
azért ekkora balekot ne csinálj már magadból! nagy szerelem, persze. és is lehazudnám a csillagot az égről, ha találnék egy olyan szolgalelkű Terézanyut, aki nem elég, h tulajdonképpel eltart, még le is pippant alkalomadtán.
láss már egy kicsit, ne csak nézz!
lehet azért vagyok ilyen véresszájú, mert belém több önzőséget neveltek, de legalább financiálisan nem hagytam magam soha hülyének nézni.
gondolj bele: szívesen élnél az elkövetkezendő életed jó részében olyan körülmények közt mint gyerekkorodban? szívesen éreznéd azt évekig, h kútba dobálod a pénzt?
velem azért nem fordult elő még soha ilyen, mert igyekszem olyan párt választani, akinek hasonló a pénzügyi kultúrája, látásmódja, mint az enyém. vagy (gondolom sokak szerin) azért, mert egy pénzéhes dög vagyok, akinek csóringer fickó nem is kell.
volt amúgy csóró pasim, nem is lett volna vele baj, csupán annyi volt a bibi, h telhetetlen volt. nem keresett rosszul, sok pluszmelót is vállalt, de egyik nap, már Isten se tudja miért felvett 1 milka kölcsönt, és el is urizálta a semmire. még csak nem is az, h rám költötte, mert sztem egy ebédre nem hívott meg belőle.
amikor elmesélte, h beütött a krach, akkor mondtam, h oké, ha ilyen okos vagy, h még velem sem beszélted meg, és az én életemet húznád keresztbe az évtizedes törlesztéssel, akkor oldd meg egyedül. pát héten belül az ajtón kívül találta magát. amit nem is bánok.
sztem még azóta is nyögi azt a lóvét, nekem pedig szépen gyűlik a megtakarításom, és van egy olyan párom, aki nem elver ennyit, hanem megkeres :D
kedves kérdező: ésszel dönts, ne a szerelmes kis szívecskéddel, ha jót akarsz magadnak hosszú távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!