A Kérdésem egy kicsit komplikált, de légy szíves az válaszoljon aki volt már hasonló helyzetben vagy esetleg tudja a választ!? Tehát párommal megbeszéltük, hogy babát szeretnénk. Elmúlt a menstruációm és együtt is voltunk védekezés nélkül.
Nem vagyok orvos, de szerintem: Ha akkor öszejött valami, tehát ha terhes voltál, akkor annak a terhességnek bizony ártott a tabletta, de hát akkor azt azért vetted be... A ciklusba egyébként nem kavar be, csak nem engedi a beágyazódást.
Ha azóta lettél terhes, akkor viszont annak a terhességnek az a dolog már nem árt utólag.
De én a helyetekben még egy -két hónapig pl. gumiznék, amíg annyira akarom a terhességet, mint semmi mást a világon. Ne tedd meg magaddal és a pároddal -babátokkal sem, hogy akkor pánikolsz be újra, amikor már nem lehet dolgot egy tablettával elintézni. Még ha megtartanád is a terhességet, senkinek sem jó, ha egy amúgy tervezett babát pont a legsérülékenyebb időszakában ki nem állhatnak. Azon a pár hónapon már nem múlik semmi, hidd el:) Sok sikert nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!