Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Sajat nev megtartasa miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajat nev megtartasa miert reagalnak furcsan az emberek baratok ismerosok?

Figyelt kérdés

Nemreg ferjhez mentem nem 20 evessen es lanykori nevemet megtartottam.Mindenki kerdi na es hogy hivhatun ezutan?

A valaszom egyszeru ugyanugy megtartottam a lanykori nevem olcsobb praktikusabb es szebb.

Az osszetartozast nem a nevvel fejezzuk ki es egymas kozott egymast ugyis csak a becenevunkon szolitjuk.

Miert kapok kritikat ez miatt miert nem tudjak az emberek elfogadni azt hogy mi igy szeretnenk.

2012. nov. 5. 16:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele! Nekem az a kolléganőm volt legjobban felháborodva, aki már évek óta elvált, de még nem tudta visszavenni a lánykori nevét, mert nincs pénze, hogy minden kártyából újat csináltasson... Közben meg folyamatosan szidja volt férjét, akire naponta 20x emlékezteti a saját neve.
2012. nov. 6. 10:24
 12/12 anonim ***** válasza:
24%

Erre van egy poénos történetem. Férjemnek van egy húga aki 2 évvel korábban ment férjhez és megtartotta a leánykori nevét, mert nem volt pénze, mondta ő, nevet változtatni.

Nekem tetszik a párom neve és én szerettem volna nevet változtatni, pláne, hogy anyáék elváltak és a "sohanemtörődöttvelem" apám nevét viseltem. Apósom a lánya esküvőén büszkén mondta, hogy az ő lánya nem adja a nevét és micsoda nemes név és stb. Aztán megismerkedtünk mi és összeházasodtunk. Előtte egy évvel már apósom mondogatta hogy, nekem fel kell vennem a fia nevét, soha nem mondtam rá semmit, pedig tudtuk, hogy felveszem a férjem nevét. Meg kellett tartanom a bizonytalanságot és mikor elmondtam, hogy ez nekem természetes volt, nem kellett a szentbeszéd hetente, azért tettem, hogy érezze, a vejének is van apja, és lehet neki is rosszul esett, hogy a kedves sógornőm nem veszi fel a nevüket.

Tehát nekem szinte kötelező volt, neki pedig nem.

Ez csak azt példázza, hogy az emberek mind mind máshogy vannak bekötve, van aki fordítva.

2012. nov. 6. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!