A férjek ugyanúgy reagálnak, ha a feleségük nézeget más férfiakról képeket, mint amikor a férjük más nőkről?
Nő vagyok, de gyakran nézegetek "szép fiúkat". Szörnyen tetszik a kidolgozott izmos test. A férjem is ilyen, de attól még nézek mást is. Kaptam már tőle naptárt szép fiúkkal, ha az utcán van egy ilyen fiú, akkor szól nekem.
És ő ugyanígy nézeget lányokat.
több mint 20 éve vagyunk boldog házasok.
Mi is van hogy az utcán kibeszéljük a csajt, pasit...
Szeirntem ez a legjobb, minek takargatni egymás elől ezt, ezt mindenki tudja, hogy ez így működik.
egy kapcsolatban a párom úgy szokta mondani, jó, ha egymás barátai is tudunk lenni - hosszú távon fontos, tehát a fiú a barátnőjének simán elmondhassa ez a csaj... a lány meg hogy ez a fiú... ezt szeirntem főleg a fiúk értékelik, nekünk nőknek tán nem olyan fontos hogy hangosan kommentáljuk, de a fiúknak jó, hogy nem kell lesütni a szemüket, és úgy tenni mintha, mert barátnő féltékenykedik... inkább jobb megosztani egymással ezt is!
szerintem egy ál dolog, van ilyes ismerős, hogy felesége előtt egy mintaférj, szinte papucs, de ha fiúkkal van körbe véve ugyanúgy kommentálja a csajokat...
Nem azért vagyok együtt valakivel, hogy én, vagy ő mást nézzen. Beteges.
Egyébként nagyon jól megvagyunk, 3 éve.
Nagyon jó kérdés!
Mi 20 éve vagyunk együtt, és bár állítólag féltékeny természetű vagyok, engem nem zavar. Én is megnézek egy szép lányt, gondolom ez természetes, nyugodtan nézzen meg a párom is egy szép kisportolt testű pasit, ezzel nincs semmi gond.
Sőt!!! Egy kicsit növeli a férfiakban a tesztoszteront, legalább odafigyelünk magunkra és nem plöttyedünk el!
Hajrá lányok!
Hm, csakhogy mi van akkor, ha a pàrod egyik volt pasijànak a meztelen fotòit nèzegeti???
Errol szòlt az eredeti kèrdès.
ès ami ezt a kèrdèst illeti, az èn fèrjem azt nèzzen meg, akit akar, amikor nem vagyok vele. DE ha èn is ott vagyok, legyen benne annyi tisztelet, hogy ne bàmuljon màs noket. Nem fèltèkenysèg beszèl belolem, hanem ennyi tisztelet minden nonek kijàr.
Ti pasik elgondoltàtok màr, milyen megalàzò egy nonek az, hogy màs nocit bàmultok, mikozben vele sètàltok karon fogva???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!