Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jo hazasag titka, a jo szereto!
En ugyan nem tudom, mert nem vagyok hazas, de a noverem aposa mindig ezt mondja
Szeretet, bizalom, kompromisszumkészség, megértés, közös élmények, ugyanakkor hagyni kell a másik felet is élni (pl. hobbijának), egyformán kiveszik a felek a részüket az otthoni munkából, gyereknevelésből (ha ez nincs, az sok vitát tud szülni), jó szex.
Most hirtelen ennyit tudtam összeszedni, mindenből kell, hogy legyen.
Mondjuk ha úgy viselkedsz az ágyban mint egy ku.rva akkor már nyert ügyed van.és lehet lepontozni de ez a nagy igaszság.!!Ja és ha nem vezsed a szádban a szerszámot minimum egy héten 2-szer akkor már biztos lehetsz abban hogy a férjed egy prostinál fog kikötni elöbb vagy utóbb..
Egy volt prosti...
ma 19:49
Ha nő vagy akkor leírtam!!Én nem tagadom régen luxus örömlány voltam,a letöbb kuncsaftom az többynire házas féri volt.A legföbb gond amiért jöttek hozzám,az a silány szexuális élet otthon!Semmi extra semmi olyan ami kielégítené a férfi fantáziáját és szexuális életét.Sokat meséltek nekem arról hogy milyen a szexuális életük otthon,az asszony hanyagolja őket,szexuálissan semmire nem hajlandóak.Hiába a szeretet és a megértés ha a legbelűl húzódó érzéki vagyáaikat a feleségek 90%-a nem elégíti ki csak egy házi sárkányként üzemel.Oldalakat írhatnék erről itt,de ez a nagy igaszság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!