Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legnagyobb bajod a testeddel? A férjed elfogadja, vagy csak nem vesz róla tudomást, esetleg szóvá teszi?
Nekem minden testi negatívum megvan, ami csak ruha nélkül látszik.. A férjem elég nehezen fogadta el ezeket, de mára észre sem veszi. Név nélkül is elég gáz írni ilyenekről, szóval ha jönnek hasonló válaszok, talán én is leírom, de egyelőre hagyjuk.
Nektek milyen problémáitok vannak magatokkal, és a férjetek hogy áll hozzá? Gondolok itt szülés utáni dolgokra is, de leginkább előtte levőkre, hogy akkor mik voltak (ha voltak) a problémáitok, és ez hogy hatott ki a legintimebb -a férjetekkel való- kapcsolatotokra.
Köszönöm a válaszokat!
A moderátort megkérném, hogy (gondolom, több kategóriába is illene a kérdés, de) hagyja ebben a kategóriában, mert kifejezetten a legfontosabb 'családi kapcsolat' érdekel a negatív testkép/önértékelés/stb tükrén belül..
Köszi
Huh, utolsó, a súlyod teljesen normális szerintem:) Nekem bár nincs férjem, de eddig minden barátom elfogadta, vagy legalábbis nem szólt érte:
Eléggé szőrös vagyok, a hasam is ezért nem szeretek strandra járni. A fogaim rosszak (sajnos kicsi koromban nem mostam rendesen ráadásul a genetika sem kedvezett e téren), úgy állnak a szemeim hogy folyton bunkón nézek, főleg ha fáradt vagyok, van egy pár kg feleslegem is, őszülök (kajakra, nagyon lesúlytott), hiányzik egy fogam mert elb@sztaml és nem mentem időben dokihoz, pénzem nincs hogy megcsináltassam, ráadásul látszik is és így nem merek nagyon mosolyogni vagy nevetni. Striáim is vannak sajnos. Hát ennyi. Ezek közül a szőrösség ami nagyon zavar és a fogam. Ahol lehet ott leborotválom, szőrtelenítem magam de van ahol csúnya lenne.
Nekem a szokásos probléma, elég kicsi a mellem 75B, ehhez képest nagyon formás, de tudom, hogy a férjemnek a bögyös nők tetszenek, na nem a 100-as de akinek van mit kirakni, na. :) Viszont nagyon jó az alakom(ezt ő mondogatja) tehát ezt ellensúlyozza remélem.
A másik a hajam, vékonyszálú nagyon, ezért nem tudom megnöveszteni, csak olyan kleopátrásra,a páromnak meg a hosszú haj tetszik...szóval amikor már megnőne, mindig levágatom, amitől kivan. :)
Ha a férjed szeret, akkor úgy szeret, ahogy vagy! A hibáiddal együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!