Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Meddig működhet a házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig működhet a házasság szex nélkül?

Figyelt kérdés
Olyan esetben ha még szerető sincs képben, tehát totál szexmentes az élet.

jan. 25. 10:57
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy működhet 1 napig úgy működhet evekig.

Sőt év tízedekig.

Sőt 10-80 évig is míg meg nem oregszel es 100 éves nem leszel :D

Tőled függ baratom

febr. 7. 13:02
 52/67 anonim ***** válasza:
100%

En imadom a sexet megis 3 eve nem sexeltünk mert baja van a ferjemnek.

Mas kérdés hogy boldog vagyok e vagy sem.

Es nem, nem vagyok rusnya kövér.

Csínos edzőterembe is dolgoztam stb

febr. 7. 13:04
 53/67 anonim ***** válasza:
52# es Mi baja van a férjednek?
febr. 7. 14:16
 54/67 anonim ***** válasza:
#52-es,tudom én is,hogy milyen ez...
febr. 7. 15:16
 55/67 anonim ***** válasza:
92%
Simán, a legtöbb házasság ilyen. Felesleges párválasztásról is beszélni, mert az sem választás, hanem próbálkozás. Szerintem a legtöbb embernek nincs talonban 8-10 lehetséges partner, akiket először tesztel, majd kiválasztja a legjobbat. Találunk valakit aki nagyjából megüt egy elfogadható szintet, aztán próba szerencse. Aztán ebben beleragadnak, lesz egy házasság, de már a valódi vonzalom hiányzik. Szex? Ugyan már, még ha van is, annak milyen a minősége? Csak a kötelező, vagy élvezetes. Na, az utóbbi már erősen hiánycikk főleg 40 felett, nem hiába van kitömve az összes társkereső 40+ -os férfiakkal és nőkkel. A pasik 90%-a meg házas vagy kapcsolatban van. Tapasztalat.
febr. 9. 16:35
 56/67 anonim ***** válasza:
46%
Amelyik házasságban nincs szex, az nem működik, ergo a “meddig műkődhet egy házasság szex nélkül” kérdés értelmetlen. Semeddig.
febr. 9. 16:47
 57/67 anonim ***** válasza:
93%
56. Nincs igazad, általában az egyik szenved, elviseli a ritka és sz*r szexet, vagy azt hogy nincs. Mennyi házas ember/nő ábrándozik arról, hogy csak 1X még az életben része legyen egy odaadó szexben. Simán működnek enélkül is a házasságok. Ilyenkor jönnek a hobbik, a pszichés defektek.
febr. 9. 17:19
 58/67 anonim ***** válasza:
Ha impotens a ferfi.
febr. 10. 00:25
 59/67 anonim ***** válasza:
100%

"Meddig működhet a házasság szex nélkül?"

Nekünk úgy 3-4 napig szokott működni nélküle. Aztán szex, és újabb 3-4 napig simán működik nélküle :D De max. eddig működik nélküle, pár napig. Közel 20 éves házasságban.

Na de komolyra fordítva:

Szerintem csak akkor működhet, és akkor minden gond nélkül, ha mindkét félnek jó a szexmentesség. Ilyen is van, bár ez a ritkább szerintem, általában valamelyik fél megsínyli, mert igényelné.

Én csak azt nem értem, hogy amelyik házasságban ez a helyzet áll fent, hogy valamelyik fél még aktív (lenne), a másik egyáltalán nem akarja, DE amúgy jól megvannak, nem akarnak elválni, nem cél másik társ párkapcsolatra, csak ez az egy dolog hiányzik, akkor miért nem engedékenyebbek a felek?

Úgy gondolom, hogy ilyenkor engedhetné a szexet már nem igénylő fél a házastársának, hogy diszkrét módon (és a megbeszélt szabályokat maximálisan betartva) szeretőt tartson.

Ehelyett inkább hagyják, hogy szenvedjen a másik, vagy ha már odáig fajul, akkor csak emiatt elválnak, aztán kitudja mi lesz, akár egy mégrosszabb kapcsolatba beleugranak.

Nyilván ahol más gondok is vannak és a szex már csak egy huszadrangú dolog a problémalistán, ott teljesen mindegy, ott a válás az egyetlen opció szerintem, ott egy diszkrét szerető sem lenne már túl nagy segítség, maximum ideig-óráig.

De ahol csak ez hiányzik, ott VAGY egyezzenek meg, hogy éljenek így (nélküle), VAGY a szexet igénylő megélhesse bizonyos keretek között mással az ilyen irányú vágyait.

Csak ez meg már túlmutat a kérdező felvetésén, mert pont arról kérdez, hogy mi a helyzet azokban a házasságokban, ahol nincs szerető, de szex sem.

Aszexuális felek házasságában teljesen el tudom képzelni, de maximum ott.

febr. 11. 11:28
 60/67 anonim ***** válasza:
87%
#59 igazad van, annak a félnek, aki nem igényli a szexet, valóban elnézőnek kellene lennie, mégsincs így. A házaspár, akit ismertem, több mint 10 éve élt szexmentesen (harmincasok voltak!). Volt egy rövid szünet, mert a nő gyereket akart, utána újból lehúzta a redőnyt. Aztán a pasi nem bírta tovább, félrelépett, a nő kidobta. A gyerek még egyéves sem volt, már váltak.
febr. 11. 13:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!