Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig működhet a házasság szex nélkül?

Ahogy működhet 1 napig úgy működhet evekig.
Sőt év tízedekig.
Sőt 10-80 évig is míg meg nem oregszel es 100 éves nem leszel :D
Tőled függ baratom

En imadom a sexet megis 3 eve nem sexeltünk mert baja van a ferjemnek.
Mas kérdés hogy boldog vagyok e vagy sem.
Es nem, nem vagyok rusnya kövér.
Csínos edzőterembe is dolgoztam stb

"Meddig működhet a házasság szex nélkül?"
Nekünk úgy 3-4 napig szokott működni nélküle. Aztán szex, és újabb 3-4 napig simán működik nélküle :D De max. eddig működik nélküle, pár napig. Közel 20 éves házasságban.
Na de komolyra fordítva:
Szerintem csak akkor működhet, és akkor minden gond nélkül, ha mindkét félnek jó a szexmentesség. Ilyen is van, bár ez a ritkább szerintem, általában valamelyik fél megsínyli, mert igényelné.
Én csak azt nem értem, hogy amelyik házasságban ez a helyzet áll fent, hogy valamelyik fél még aktív (lenne), a másik egyáltalán nem akarja, DE amúgy jól megvannak, nem akarnak elválni, nem cél másik társ párkapcsolatra, csak ez az egy dolog hiányzik, akkor miért nem engedékenyebbek a felek?
Úgy gondolom, hogy ilyenkor engedhetné a szexet már nem igénylő fél a házastársának, hogy diszkrét módon (és a megbeszélt szabályokat maximálisan betartva) szeretőt tartson.
Ehelyett inkább hagyják, hogy szenvedjen a másik, vagy ha már odáig fajul, akkor csak emiatt elválnak, aztán kitudja mi lesz, akár egy mégrosszabb kapcsolatba beleugranak.
Nyilván ahol más gondok is vannak és a szex már csak egy huszadrangú dolog a problémalistán, ott teljesen mindegy, ott a válás az egyetlen opció szerintem, ott egy diszkrét szerető sem lenne már túl nagy segítség, maximum ideig-óráig.
De ahol csak ez hiányzik, ott VAGY egyezzenek meg, hogy éljenek így (nélküle), VAGY a szexet igénylő megélhesse bizonyos keretek között mással az ilyen irányú vágyait.
Csak ez meg már túlmutat a kérdező felvetésén, mert pont arról kérdez, hogy mi a helyzet azokban a házasságokban, ahol nincs szerető, de szex sem.
Aszexuális felek házasságában teljesen el tudom képzelni, de maximum ott.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!