Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Meddig működhet a házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig működhet a házasság szex nélkül?

Figyelt kérdés
Olyan esetben ha még szerető sincs képben, tehát totál szexmentes az élet.

jan. 25. 10:57
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
29. Házasságban vagyok még.
febr. 4. 18:09
 32/67 anonim ***** válasza:
85%

# 13,14,28 válaszolók. Egyetértek!

Nálunk 3 éve nincs,irtó nehéz!!

febr. 5. 08:57
 33/67 anonim ***** válasza:
87%
Ahol nincs ott már nem is lesz. 20 évig szenvedtem ilyen házasságban, majd két év kellett csak ahhoz, hogy tudatosuljon hogy a szex nekem is jár, hogy megszabaduljak a lelki láncoktól amit az a 20 év okozott. Testi lelki gyötrelmek, önbizalomhiány, megalázó helyzetek, kilátástalanság, magány, pusztító gondolatok.
febr. 5. 12:26
 34/67 anonim ***** válasza:
52%
33#as Nagyon ritka de van visszaút. Nálunk több mint 30 éves a házasság, ebből több mint tiz évig nem volt szex, de szerettük egymást. Két eve visszataláltunk egymáshoz az ágyban is. De az utolsó mondatoddal egyetértek, a hiány mindkettőnk számára olyan volt, ahogy leírtad.
febr. 5. 13:25
 35/67 anonim ***** válasza:
92%
Én igazából nem hiszek benne, mert az igazi csókot már nem lehet visszahozni. Ahol már rengeteg a tüske, ott már nem hiszel a másikban, ő már ellenség aki taszít. Aki nem képes éveken keresztül tenni a másikért, az szeretet? Nekem a párom a legádázabb ellenségemmé vált, senkit sem gyűlöltem annyira mint őt! Önző egoista, érzéketlen személy volt, a legkisebb szikrája sem volt benne a szeretetnek.
febr. 5. 13:54
 36/67 anonim ***** válasza:
88%
34. Ez nagyon ritka eset. Fura lenne ha a párom 8 év után kitalálná, hogy mégis van kedve szexelni. Már ez egész dologtól elidegenedett az ember férfiként is. A szex fogalma nem örömöt hanem megaláztatást, visszautasítást, szenvedést jelentett. Ezek után most ,hogyan is lenne? Több mint 8 éve még fehérneműben sem mutatkozott nehogy esetleg valami eszembe jusson. Bár lehet ,hogy örülnék valahol neki de már büszkeségből is azt mondanám, hogy azért sem. Bár az én páromnál ilyen veszély nem fenyeget.
febr. 5. 14:13
 37/67 anonim ***** válasza:
100%
36. Nekem a feleségem előadta azt, hogy milyen jó lenne ölelkezni 4 hónap után. Már az elején nagyon kényelmetlenül éreztem magam, nem is hiába. 15 perc után felhozta hogy csak ennyi. Gondoltam már az elején hogy ebből ugyanolyan bukta lesz! Nekem a szex egyenlő az elutasítással. Hiába vagyok én az aktív, az ágyban mindig el vagyok utasítva. Soha semmit sem csinálhatok, olyan mintha 13 évesek életükben először egymáshoz érnek. Ruha marad, én simogathatom a fejét egy kicsit. Ennyi a szex. Ja, mindig megkérdezi 45 évesen hogy miért akarom mindig hogy történjen valami??? 😂 Az a valami egy évben jó ha 3x történik, orgazmus mentesen.
febr. 5. 14:58
 38/67 anonim ***** válasza:
100%
37. Sajnos nagyon is át tudom érezni a helyzeted. :( " Ja, mindig megkérdezi 45 évesen hogy miért akarom mindig hogy történjen valami???" Ez a szöveg is nagyon ismerős valahonnan. :) Bezzeg régen ez egészen másképp volt.
febr. 5. 16:03
 39/67 anonim ***** válasza:
90%

38. Én feladtam, ugyanis nekem már kifejezetten gyomorgöcs, idegesség, frusztráltság jut eszembe a "szex" szóról. Minek erőltessem? Már nekem ciki. Ami borzasztóan zavar az az, hogy az ég világon semmi oka nem lenne hogy ennyire elutasítson. Ugyanis középkorú, 45+ -os férfiként kő kemény izomzattal rendelkezem, rendszeresen edzek, több diplomás ember vagyok vezető beosztásban, a családomért mindent megtettem, beleértve az összes házimunkát, a gyerek nevelést, az anyósékkal való foglalkozást, az áldozathozatalt, sosem voltam erőszakos, sosem voltam figyelmetlen. Mondhatni elég érdekes ember vagyok, mivel sokmindennel foglalkozok, foglalkoztam.

Oké, elfogadom hogy nem kellek, de akkor mondja már ki! Ne legyek már a családom szolgája, egy lakótárs vagy munkatárs. Egy házmester. Semmi de semmi érzelmi, testi odafigyelést nem kapok. Nagyon türelmes ember vagyok, de azt hiszem nekem ennyi elég volt. Ha most a feleségem berángatna az ágyba, már nem menne a dolog, mert annyi negatív impulzus cunami ért ezen a téren tőle, hogy mentálisan/érzelmileg leblokkolná a testem.

Arra is kíváncsi lennék, hogy egy másik nővel még képes lennék-e működni szexuálisan, mert sajnos jelenleg ebben is kételkedem. Itt nem a testiség ami meghatározó, hanem az a kapocs, hogy embernek, társnak néz egy nő. Mert ebben nem volt részem.

febr. 5. 17:29
 40/67 anonim ***** válasza:
100%

#39 Nem értelek benneteket, férfiakat. Miért maradtok együtt, miért alapítotok családot ilyen nőkkel? Az ilyen típusú nők mindent megkapnak, az odaadó, szenvedélyes nőket meg csak kihasználják. Az a minimum, hogy ne hagyd magad ugráltatni, ne csinálj háziszolgát magadból. Még mindig nem késő változtatni. Nem mondom, hogy válj el azonnal, mert az azért nem olyan egyszerű. De mindenképpen tedd helyre a feleségedet, nem kell királynőként bánni vele. Tartózkodj kevesebbet otthon, csinálj programokat a család nélkül, ennyi legalább jár neked.

N

febr. 5. 17:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!