Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig működhet a házasság szex nélkül?

# 13,14,28 válaszolók. Egyetértek!
Nálunk 3 éve nincs,irtó nehéz!!

38. Én feladtam, ugyanis nekem már kifejezetten gyomorgöcs, idegesség, frusztráltság jut eszembe a "szex" szóról. Minek erőltessem? Már nekem ciki. Ami borzasztóan zavar az az, hogy az ég világon semmi oka nem lenne hogy ennyire elutasítson. Ugyanis középkorú, 45+ -os férfiként kő kemény izomzattal rendelkezem, rendszeresen edzek, több diplomás ember vagyok vezető beosztásban, a családomért mindent megtettem, beleértve az összes házimunkát, a gyerek nevelést, az anyósékkal való foglalkozást, az áldozathozatalt, sosem voltam erőszakos, sosem voltam figyelmetlen. Mondhatni elég érdekes ember vagyok, mivel sokmindennel foglalkozok, foglalkoztam.
Oké, elfogadom hogy nem kellek, de akkor mondja már ki! Ne legyek már a családom szolgája, egy lakótárs vagy munkatárs. Egy házmester. Semmi de semmi érzelmi, testi odafigyelést nem kapok. Nagyon türelmes ember vagyok, de azt hiszem nekem ennyi elég volt. Ha most a feleségem berángatna az ágyba, már nem menne a dolog, mert annyi negatív impulzus cunami ért ezen a téren tőle, hogy mentálisan/érzelmileg leblokkolná a testem.
Arra is kíváncsi lennék, hogy egy másik nővel még képes lennék-e működni szexuálisan, mert sajnos jelenleg ebben is kételkedem. Itt nem a testiség ami meghatározó, hanem az a kapocs, hogy embernek, társnak néz egy nő. Mert ebben nem volt részem.

#39 Nem értelek benneteket, férfiakat. Miért maradtok együtt, miért alapítotok családot ilyen nőkkel? Az ilyen típusú nők mindent megkapnak, az odaadó, szenvedélyes nőket meg csak kihasználják. Az a minimum, hogy ne hagyd magad ugráltatni, ne csinálj háziszolgát magadból. Még mindig nem késő változtatni. Nem mondom, hogy válj el azonnal, mert az azért nem olyan egyszerű. De mindenképpen tedd helyre a feleségedet, nem kell királynőként bánni vele. Tartózkodj kevesebbet otthon, csinálj programokat a család nélkül, ennyi legalább jár neked.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!