Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig működhet a házasság szex nélkül?
Egyénen múlik, illetve, hogy melyik fél lett frigid, és a másik esetleg elfogadja-e ezt?
A szex hozzátartozik az életünkhöz, ami nem túl hosszú, és azért nem tisztességes egyoldalúan azt mondani, hogy nekem nincs rá szükségem, akkor te is fogadj cölibátust.
Itt vagy az van, hogy akkor fogadja el a nyitott kapcsolatot, és akármeddig együtt maradhatnak, vagy számítson rá, hogy a másik előtt utóbb megcsalja. Ez meg már egyénfüggő, hogy mikor. nyilván egy mozgalmas élettel rendelkező, jól kinéző személy előbb talál magának valakit, mint egy kevésbé vonzó, de ha hiányzik neki a szex, és lesz rá alkalom, akkor nagy eséllyel élni ő is élni fog a megcsalás lehetőségével.
Velem a volt élettársam csinálta meg, hogy a minden másnapi szexből amit sok esetben ő kezdeményezett, egy idő után nem lett semmi. 7 évig tűrtem, hogy látványosan kerülte, és akkor léptem ki a kapcsolatból.
Ez jó kérdés, mert nálunk sincs szex jó 4-5 éve, és mondanám, hogy elegem van ebből, de valójában…. szeretem Őt. Ez van. Szívás.
(Ettől függetlenül el fogom hagyni, ha a helyzet nem változik.)
14#es Nő vagy férfi vagy? Hány éves és mióta vagytok együtt?
Mi több mint 10 évig nem szexeltünk, együtt vagyunk és szeretjük egymást. Intimitás volt végig, de szex nem volt.
Rendbehoztuk, de nem volt egyszerű.
#18 Mert általában úgy van, hogy felezgetve van minden költség, emellett a nő csinál otthon mindent egyedül, vagy a háztartás 90%-át.
Magyarul egy fos, rabszolga élete van a nőnek, aki emiatt nem akar szexelni.
A faszinak meg jó, mert a költségei felét a nőn megspórolja, plusz van egy ingyen házvezető csicskája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!