Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Idegesít ha a feleséged...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegesít ha a feleséged pasikkal beszélget a munkahelyén?

Figyelt kérdés

Ki hogy kezeli ezt?

Ezzel, hogy azt mondja a többség, hogy megbízok benne, kb úgy érzem mintha azt mondaná, hogy lesz@rja mit csinál. Tényleg így van ez egy kicsit, nem akar tudomást venni róla, vagy tényleg megbízik benne és ennyi?

Engem idegesít, ha mondjuk jopofiznak vele vagy ő olyan stílusban beszél, ahogy nem kéne...?

Érdekelne az erről való felfogásotok.

jan. 20. 17:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
22%
Ha a te párod hajlamos arra hogy kellesse magát a pasiknak akkor megértem az aggodalmad viszont nem tudod megszabni kivel dolgozzon. A munkahelyre nem mehetsz be hogy neked ez nem tetszik. Én is férfiakkal dolgozom szerencsére a párom nem ugrál ezen. Sőt sokkalta jobban érzem magam férfiakkal mint ha nőkkel dolgoznék. Nincs furkálódás nincs minden egyes órában pleytkálás hanem normálisan el tudunk beszélgetni kb mindenről.
jan. 21. 06:56
 22/25 anonim ***** válasza:

Nem. Megbízunk egymásban. Senki sem tud úgy dolgozni, hogy nem beszél a kollégáival. Aztán meg gyomorgörccsel megy haza, mert a párja óvodás szinten hisztizik és betegesen féltékeny. Mert ez az.

Ha nem bízol benne, teljesen felesleges erőltetni a kapcsolatot.

jan. 27. 21:48
 23/25 anonim ***** válasza:
34%

Vannak nők, akiknek szükségük van a figyelemre, flörtölésre, ez tartja őket fiatalon.

Amire viszont biztosan nincs szüksége egyetlen nőnek sem, az egy savanyú, sótlan, féltékeny, birtoklási mániás férj.

jan. 28. 10:13
 24/25 anonim ***** válasza:
73%

"Idegesít ha a feleséged pasikkal beszélget a munkahelyén?"

Ez a házasság nem lesz hosszú életű...

jan. 29. 09:00
 25/25 anonim ***** válasza:
20%

23! Szerintem nem birtoklásmánia az, ha valakit érdekel, hogy az épp aktuális párja -most legyen az "csak" kapcsolat vagy házasság- éppen tervezi-e lecserélni másra vagy sem.

Eddigi tapasztalatom, hogy az a nő, aki ilyen, hogy mint írod "szüksége van figyelemre" nos ezek általában agyon hamar cserélgeti azt, akit "otthon tartanak".

Vulgárisabban mondva ők rib....k

jan. 29. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!