Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Idegesít ha a feleséged...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegesít ha a feleséged pasikkal beszélget a munkahelyén?

Figyelt kérdés

Ki hogy kezeli ezt?

Ezzel, hogy azt mondja a többség, hogy megbízok benne, kb úgy érzem mintha azt mondaná, hogy lesz@rja mit csinál. Tényleg így van ez egy kicsit, nem akar tudomást venni róla, vagy tényleg megbízik benne és ennyi?

Engem idegesít, ha mondjuk jopofiznak vele vagy ő olyan stílusban beszél, ahogy nem kéne...?

Érdekelne az erről való felfogásotok.

jan. 20. 17:56
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
90%
Bocsi, hogy nőként válaszolok. Ez pedig bizalmi kérdés, megbízol-e benne. Ha azt gondolod ő incselkedik másokkal, az már rég rossz. Gondolom ha neked jópofiskodik egy nő te sem hizelegsz vissza neki a munkahelyeden. Ez nem leszaromság szerintem.
jan. 20. 18:06
 2/25 anonim ***** válasza:
59%
Nem zavar egyaltalan. Nyilvan kommunikalnia kell a kollegaival. Ilyen miatt hogy lehetsz kiakadva ? Ha a boltban beszel az eladoval, arra is feltekeny leszel? Mert ez beteges. Nyilvan, ha munkarol vagy sima dolgokrol beszelnek, egyaltalan nem gaz. Ha arrol, hogyan akarnak dugni a szunetben, az mar igen. De honnan tudnad, melyik az igaz? Kell a bizalom, mas nincs.
jan. 20. 18:06
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha flörtölős a hangulat és a párod benne van az már rég rossz...
jan. 20. 18:14
 4/25 kis kolbász ***** válasza:
68%

Nincs feleségem még, de biztos nem zavarna, hiszen bíznék benne, más különben nem lennék vele.

A féltékenység nálam nem játszik.

jan. 20. 18:20
 5/25 anonim ***** válasza:
91%
Ez a kérdés valahol nagyon felkavaró, kontrolláló. A feleségem felnőtt ember és azzal beszél, akivel csak akar. Ilyenen nem vagyok hajlandó szorongani, ő nem az én tulajdonom. Egyrészt megbízom benne, igen, másrészt bízom magamban is, hogy elég jó vagyok neki. Ha meg nem, akkor sem zárhatom be a lakásba, nehogy szóba álljon véletlen másokkal is. Ez abszurd.
jan. 20. 18:25
 6/25 anonim ***** válasza:
31%

És mit kéne tennem, zárjam a pincébe?

Feleségem évekig jár a munkahelye és a lakásunk között egy férfi munkatársával, akinek útba esett a házunk. Nem zavart, mert bízom benne, és tudom, hogy mennyit érek.

A nők viszont, na ők nem tűrik ezeket.

jan. 20. 18:38
 7/25 anonim ***** válasza:
48%
Csak férfi munkatársaim vannak....és azt hogy hogyan beszélek velük párom nem fogja sosem megtudni mert nincs ott. A beszélgetéssel nem csalok meg senkit.
jan. 20. 18:44
 8/25 anonim ***** válasza:
89%

Engem nem idegesít. Miért idegesítene? Nem egy tárgy a feleségem, akit birtoklok és én szabom meg, hogy mit, mikor tehet meg és mit nem, meg hogy kivel beszélgethet. A házassági papír nem egyenlő egy tulajdoni lappal, aminek tárgyával azt csinálok, amit csak akarok.

Tudom, hogy őszinte hozzám, így megbízok benne. Azt is elmondja (volt már rá példa), ha egy kolléga/szomszéd/akárki túl közel kerül hozzá. Sőt, olyan is volt, hogy kérte, hogy segítsek neki, hogy "ne piszkálják".

Cserébe nekem sincs megszabva, hogy kivel beszélgethetek és kivel nem. Ez így (lenne) normális, nem pedig féltékenykedve, birtoklási vágytól fűtve, kényszeresen ragaszkodva beleképzelni mindent a "feleségbe", csak mert beszélget másik ellenkező neműekkel.

Ha történetesen a feleség "jó nő", akkor bizony benne van a pakliban, hogy "kiszemelik" és jópofiznak, bótolnak neki és keresik a társaságát.

Őszinte legyek? Engem kifejezetten feldob és tetszik, hogy tudom azt, hogy a feleségem igazán JÓ NŐ és tapadnak rá a pasik :)

De tudod mit? Azt is tudom, hogy idestova ~15 éve hozzám jön haza és jelen állás szerint velem is szeretne megöregedni.

Ha majd ez változik bármilyen okból, na, majd AKKOR ráérek ezen agyalni, gondolkodni.

Addig, ismétlem: örülök, hogy hozzám jön haza és ennyi.

jan. 20. 18:46
 9/25 anonim ***** válasza:
17%
8! Nézőpont kérdése, én mindig úgy érzem, hogy az a nő, aki reklámozza, hogy mennyien nyomulnak rá, az nem megbízható. Én az ilyeneket általában hamar dobom.
jan. 20. 19:30
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

nem idegesít

mérnők és a munkatársai 90% férfi - hogyan dolgozna ha nem beszélne velük?

jan. 20. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!