Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesít ha a feleséged pasikkal beszélget a munkahelyén?
Ki hogy kezeli ezt?
Ezzel, hogy azt mondja a többség, hogy megbízok benne, kb úgy érzem mintha azt mondaná, hogy lesz@rja mit csinál. Tényleg így van ez egy kicsit, nem akar tudomást venni róla, vagy tényleg megbízik benne és ennyi?
Engem idegesít, ha mondjuk jopofiznak vele vagy ő olyan stílusban beszél, ahogy nem kéne...?
Érdekelne az erről való felfogásotok.
Kérdező!
Inkább azt kérdezd meg, hogy zavarja-e a pasit, ha a neje és egy egy férfi munkatársa, együtt mennek melóba/onnan haza, egy kocsival!
A nők szerint ez már megcsalás!!!
Hogyha a vőlegényem ezen pattogna, hogy ne beszélgessek férfikollégákkal úgy kidobnám mint a huzat.
Ez szimplán kontrollmánia, amit senkitől nem tűrök el.
11
akkor én 2 évig csaltam a munkatársammal a feleségét :D
Itt lakik 8 házzal (150-200m) arrébb minden nap együtt jöttünk haza, igen kocsival és az enyémmel és beszállt a benzinbe..
Nem. Ugyanis nem tudom, hogy kikkel dolgozik együtt.
F
Ezért nem ismerkedem. Nem hiányzik itthon az idegeskedés, semmilyen téren sem.
Zsengék az esélyek! A fiatal csajok alkalmatlanok nemhogy hosszútávú, de rendes kapcsolatra sem. Elvált kölkös nőt nem akarok. Igénytelen, olyan aki fél fogászhoz járni, bagós, ez mind nem játszik.
Team leader vagyok és úgy alakult, hogy az egész kis 7 fős csapatom férfiakból áll.
Kénytelen vagyok hozzájuk szólni :D
Fél évente elviszem őket vacsizni/inni is csapatépítő címszó alatt, olyankor ott is alszunk. Szerencsés, normális férjem van, inkább ugrat ezekkel, nem korlátoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!