Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Idegesít ha a feleséged...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegesít ha a feleséged pasikkal beszélget a munkahelyén?

Figyelt kérdés

Ki hogy kezeli ezt?

Ezzel, hogy azt mondja a többség, hogy megbízok benne, kb úgy érzem mintha azt mondaná, hogy lesz@rja mit csinál. Tényleg így van ez egy kicsit, nem akar tudomást venni róla, vagy tényleg megbízik benne és ennyi?

Engem idegesít, ha mondjuk jopofiznak vele vagy ő olyan stílusban beszél, ahogy nem kéne...?

Érdekelne az erről való felfogásotok.

jan. 20. 17:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

Inkább azt kérdezd meg, hogy zavarja-e a pasit, ha a neje és egy egy férfi munkatársa, együtt mennek melóba/onnan haza, egy kocsival!

A nők szerint ez már megcsalás!!!

jan. 20. 19:49
 12/25 anonim ***** válasza:
81%

Hogyha a vőlegényem ezen pattogna, hogy ne beszélgessek férfikollégákkal úgy kidobnám mint a huzat.

Ez szimplán kontrollmánia, amit senkitől nem tűrök el.

jan. 20. 19:59
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
12. És ha a 11. komment lenne?
jan. 20. 20:03
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

11

akkor én 2 évig csaltam a munkatársammal a feleségét :D

Itt lakik 8 házzal (150-200m) arrébb minden nap együtt jöttünk haza, igen kocsival és az enyémmel és beszállt a benzinbe..

jan. 20. 20:19
 15/25 anonim ***** válasza:
72%

Nem. Ugyanis nem tudom, hogy kikkel dolgozik együtt.

F

jan. 20. 20:25
 16/25 anonim ***** válasza:
15%
Amelyik férfi leáll nővel beszélgetni az faxra akarja húzni. Ez az esetek nagyobb százalékában igaz. Ha megfigyeled ugyanaz az-az ember egy rondább vagy idősebb nőhöz nem megy oda... Mi következik ebből? Nekem nagyon úgy fest meg akarja dugni. Ha a csajod bájolog neki az sem normális. Teszi alá a lovat.
jan. 20. 20:51
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

Ezért nem ismerkedem. Nem hiányzik itthon az idegeskedés, semmilyen téren sem.

Zsengék az esélyek! A fiatal csajok alkalmatlanok nemhogy hosszútávú, de rendes kapcsolatra sem. Elvált kölkös nőt nem akarok. Igénytelen, olyan aki fél fogászhoz járni, bagós, ez mind nem játszik.

jan. 20. 21:06
 18/25 anonim ***** válasza:
56%
Én erre azt tudom mondani, hogy tartsd el a feleséged, akkor nem kell a munkahelyén beszélgetnie.
jan. 20. 21:54
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Team leader vagyok és úgy alakult, hogy az egész kis 7 fős csapatom férfiakból áll.

Kénytelen vagyok hozzájuk szólni :D

Fél évente elviszem őket vacsizni/inni is csapatépítő címszó alatt, olyankor ott is alszunk. Szerencsés, normális férjem van, inkább ugrat ezekkel, nem korlátoz.

jan. 20. 21:57
 20/25 anonim ***** válasza:
*szerencsére
jan. 20. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!