Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti el tudnátok viselni, ha a feleségetek magasabb beosztásban lenne, esetleg ő lenne a főnökötök a munkahelyen?
Most nézem a The Crown-t, és elképedtem, hogy Fülöp herceget mennyire frusztrálta egész életében, hogy a felesége "hordja a nadrágot", még ha csak formálisan is. Tudom, hogy ők még az a generáció, akik épphogy megszokták, hogy a nő is szavazhat, de akkor is...
Ha mondjuk tanárok lennétek és a feleségetek az igazgatónő/igazgatóhelyettes, vagy ti alkalmazottak lennétek és a feleségetek középvezető, esetleg ti mentőtisztek lennétek, míg a feleségetek sebész...
Felfogjátok, szerelmi kapcsolatról beszéltek? Hogy hozhatjátok összefüggésbe efféle semmiségeket egy ilyen kapcsolattal? Reeeengeteget kell még tanuljatok akkor.
Ennek csak pozitívnak szabadna lenni. Hisz vele lehetsz, sőt akár még rendszerbeli dolgokban is segíthet.
Az én párom biztos nem, neki ez elég érzékeny kérdés, bár nem tudom miért. De biztos vagyok benne, hogy brutálisan frusztrálná, ha többet keresnék nála vagy magasabb szintű munkám lenne. De amíg "alatta" vagyok, addig nem zavarja semmi.
Ő mondjuk középvezető, én meg nem is szeretnék vezető lenni, úgyhogy nálunk ez a szituáció nem áll fent. Bár az én munkám is magasabb szintű, szakértői pozíció, de azért nem ennyire komoly, mint az övé. Ráadásul tök máshol dolgozunk.
Egy munkahelyen nem dolgoznék vele, beosztàstól függetlenül.
A feleségem többet keres nàlam és zavar. Ugyanakkor nem rà haragszom, nem ôt akarom visszahúzni, inkàbb utàlom a fillérba..ó cégvezetést és keresek egy jobb helyet.
Munkahelyen, alá, felé rendelt szerep párkapcsolatnak nem szokott jót tenni. Mindig akad 1-2 rosszindulatú munkatárs is.
Beosztás, kereset, soha nem zavart. Jó rég óta, halvány fogalmam nincs, mennyit keres a párom. A diplomás nőket viszont mindig nagy ívben kerültem, nem a beosztás, kereset végett, hanem mindből sugárzik, hogy ő felsőbbrendű. Nem az ő hibájuk, de rendszerváltás óta, minden azt sugározza, érezteti, akinek nincs diplomája, az nem ember. Akinek van, az egy felsőbbrendű lény. Ezt érezni, hallani, hogy a többiek............Na,ez nem menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!