Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rángassam vissza óvatosan a férjemet a földre, ha ő meg van róla győződve, hogy már majdnem tökéletes férj és apa?
Nagyon jó ember, tényleg nagyon rendes, értünk dolgozik, én a gyerekekkel vagyok itthon, mert máshogy nem tudjuk megoldani a logisztikát, fejlesztést, tanulást. Nem jár el sehova, de igazaból ahol csak tudja, kihúzza magát az itthoni dolgokkal kapcsolatban, legyen az gyerekneveles vagy házimunka, sőt már a saját dolgait is előszeretettel vezeti le úgy, hogy valójában az az én feladatom.
Nem viseli jól a sokkot, tehát a hirtelen szembesítés nem lenne jó, én viszont már lehet, hogy kicsit türelmetlenebb vagyok, hogy a lassú, óvatos lépéseket előre megtervezzem.
Mondom, apának lenni hatalmas buli, mert semmit nem kell csinálni. Az apaság annyit jelent, hogy kiválasztasz egy nőt, aki megszüli és neveli a gyereked. Neked csak dolgozni kell, mint eddig, mint mindenki másnak. Otthon kinyalják a picsád, és a kölyköt is letojhatod.
Ha lehetnék nőként apuka, csak névleg szülő, lehet akarnék gyereket.
11# hát igen,apának lenni buli... persze azt hogy mennyi lelki sérült ember kerül ki ilyen csaladokból,ahol a gyerek azt érzi, hogy apuka full leszarja,az már egy másik kérdés
Még ha azt is mondjuk, hogy a háztartás egesze azé aki otthon van, könyörgöm akkor is semmi apai ösztön nem szorul a férfiakba?
Azt a gyereket nem csak megcsinálni kell. Az a gyermek nem csak anyai szeretetet, törődést igenyelne. Neki nem tudod megmagyarázni hogy "há figyelj Józsika,a tarsadalom olyan hogy erzelmi tamasznak ott van anya, apád meg néha meghiv egy fagyira meg ad zsebpénzt de ennél kozelebbi erzelmeket ne varj tőle!"
Tisztelet a kivételnek...de nagyon jó lenne ha a férfiak tényleg meggondolnak hogy akarnak-e gyereket,vallaljak-e amivel jár,vagy csak a haverok előtt akarnak villogni, hogy van aki továbbviszi a hú de izgalmas Kovács nevet meg a cseppet se különleges génjeit
Nem lustálkodok máshogy sem és anyagilag sem. 2 gyerek utáni ápolasival én többet kapok, mint amit ő megkeres. 3 gyerekünk van, 14 a nagy, 12 évesek a kisebbek, velük vagyok itthon.
Nem azt várom el tőle, hogy ő csináljon mindent, de ő jelenleg semmit nem csinál, csak úgy hiszi. A COVID óta HO dolgozik, így ha éppen nincs munkája vagy szabin van, előfordul, hogy napi 15-18 órát is játszik a gépen vagy átalussza a napot. A gyerekek, a háztartás, a felújítás, a kert, a favagás, a begyújtás, az állatok meg majd kivarják, amíg én eljutok odáig, mert ő éppen akkor segiteni szeretne, de valami miatt pont nem tud, de nagyon megért, hogy ez milyen sok... Végül pedig kiderül, hogy ő mindent is megcsinált. A múltkor sos szabit kért a főnökétől, mert a naggyal mentünk iskolát nézni, ahová felvételizni szeretne. Ez végül úgy nézett ki, hogy anyu vigyázott a kisebbekre, én mentem a naggyal a suliba, a férjem meg lefeküdt aludni, mert ő olyan fáradt az ilyen stresszes napokon. Itthon mindent elmeséltünk neki, amit utána már úgy mondott el a főnökének, mintha ő is ott lett volna. Hasonló módon ment a nappali vakolása és festése is. Ő beöltözött mint a szakik, majd 5 perc előkészület után dolga akadt és mikor egy hét múlva készen volt a mű, már küldte is a képet a haveroknak, meg a munkatarsaknak, hogy mekkora meló volt. Ja, valóban, csak az a gond, hogy nekem, mert ő azon túl, hogy mélyen együttérzett, semmit nem csinált, még a gyerekekre is anyu vagy a nagytesó felügyelt addig. Ezek után pedig az a legszebb, hogy egy idő után ő is elhiszi, hogy abban a munkában ő is benne volt, sőt legutób személyes sértésnek vette, mikor kijavitottam, hogy az én bokám ugrott ki, mikor letörött az alsó létrafok az eresztakarítasnál, nem az övé, hiába ecsetelte bőszen, hogy a röntgenen milyen hideg volt az asztal. A gyerekeknél ugyanez. Ő mekkora társasjáték partit csinált velük. Aha, én játszottam velük, ő meg hallgatta a szomszéd szobából.
Nem értem, hogy ezt miért csinálja és nem tudom, hohyan változtassak ezen.
A férjedet valójában nem érdekli a családi élet.Megcsinálta a gyerekeket,ezzel le tudta a részét.A többit old meg te, neki fárasztó és unalmas.Ez van.Beismerni viszont sosem fogja.Erre hiába vársz.
Én is így jártam a volt férjemmel.Amíg élvezni kellett szex közben addig mindenben benne volt, aztán simán bele szart az egészbe.Végül lelépett máshoz.Ez volt a legjobb, amit tehetett.Nélküle magamra találtam végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!